ΜΟΔΑ: Fuchsia color

ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΣ ΚΟΝΔΥΛΟΠΟΥΛΟΥ

Το ροζ – φούξια είναιφωτεινό και ζωηρό χρώμα που εκφράζει τη διάθεση της μόδας να σπάσει τους κανόνες και είναι ένα από τα βασικά χρώματα του φετινού χειμώνα. Το έχουμε αγαπήσει όλες ανεξαιρέτως και βρίσκεται εδώ και δύο συνεχόμενες σεζόν ανάμεσα στα κορυφαία color trends. Η απόχρωση αυτή είναι συνώνυμο με την αισιοδοξία!

Οι σχεδιαστές και τα brands το χρησιμοποίησαν τόσο για cocktail dresses όσο και για κοστούμια, αναδεικνύοντάς το σε ιδανικό για κάθε περίσταση αλλά και για κάθε ηλικία.

Το φούξια χρώμα δεν είναι και το πιο εύκολο σχετικά με τους χρωματικούς συνδυασμούς αλλά με τις σωστές επιλογές μπορείτε να κερδίσετε τις εντυπώσεις σε κάθε εμφάνιση σας.

 

Επιλέξτε ένα εντυπωσιακό φούξια παλτό το οποίο μπορείτε να το συνδυάσετε από μέσα με totalblackσύνολο και να καταπλήξετε στις εμφανίσεις σας. Ακόμη και στο γραφείο μπορείτε να συνδυάσετε ένα φούξια ζιβάγκο με κοστούμι.

Είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεται για να τραβήξει τα βλέμματα είτε φορεθεί σε μονοχρωμία είτε τολμήσετε και τους συνδυασμούς με άλλα χρώματα όπως το κίτρινο ή το κόκκινο.