Στο Μέτσοβο ο Μητσοτάκης – Αποφασίζει για τον νέο Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Αθήνα.- Από την Κάσο στο Μέτσοβο ταξίδεψε την Τετάρτη ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, εκεί όπου θα παραμείνει μέχρι την Κυριακή, για να περάσει τις ολιγοήμερες διακοπές του.

Ο πρωθυπουργός, μετά το μήνυμα που έστειλε από την Κάσο προς την Άγκυρα, ότι η Ελλάδα θα υπερασπιστεί με κάθε μέσο την εθνική της κυριαρχία, ταξίδεψε στον δεύτερο προορισμό του, εκεί όπου έχει ακόμα ένα ανοιχτό θέμα να επιλύσει

Αυτό, δεν είναι άλλο από το πρόσωπο που θα πάρει τη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας, μετά το τέλος της θητείας του Προκόπη Παυλόπουλου, ζήτημα το οποίο θα εξετάσει και όπως όλα δείχνουν θα καταλήξει στην πατρίδα του Ευάγγελου Αβέρωφ.

Αυτό τουλάχιστον αποκάλυψε ο διάλογος που είχε με τους δημοσιογράφους στο Μέγαρο Μαξίμου, στο περιθώριο της εκδήλωσης για τα παραδοσιακά κάλαντα.

«Βουνό είχα πει θα πάω και στο βουνό θα πάω», είπε χαρακτηριστικά ο Μητσοτάκης με τον δημοσιογράφο να απαντά: «Πρέπει όμως να κατεβείτε από εκεί με την πλάκα με το όνομα».

Ο ίδιος, είχε αναφέρει σε συνάντησή του με τη Φώφη Γεννηματά, αλλά και στις Βρυξέλλες ότι για τον διάδοχο του Προκόπη Παυλόπουλου θα αποφασίσει μέχρι το τέλος της χρονιάς και δεν αποκλείεται αυτό να πράξει, σε υψόμετρο 1.150 μέτρα.

«Τα Χριστούγεννα θα ξεκλέψω ένα διήμερο να πάω στο βουνό, εκεί παίρνω τις σημαντικές αποφάσεις», είχε πει χαρακτηριστικά στη πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ.