ΜΟΔΑ: Ανανέωση γκαρνταρόμπας

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΚΟΝΔΥΛΟΠΟΥΛΟΥ

Πριν λίγες ημέρες αποχαιρετίσαμε το 2019 και καλωσορίσαμε το 2020. Ξεκίνησαν οι εκπτώσεις και είναι θα λέγαμε η ώρα να κάνετε μια ανανέωση της γκαρνταρόμπα σας. Νέα χρονιά, νέοι στόχοι!

Κάποια κομμάτια θα χρειαστεί να τα αποχωριστείτε και να αντικαταστήσετε με νέα. Τα Super-CroppedCoats που φορέθηκαν αρκετά το προηγούμενο διάστημα μπορούν να αντικατασταθούν με MaxiCoats.

Τα κοντά παλτό βρίσκονται ακόμα γύρω μας, αλλά τα εξαιρετικά cropped σχέδια δεν είναι και τόσο δημοφιλή. Μεγάλοι Οίκοι όπως οι Chanel και Balenciaga, παρουσίασε μια σειρά από μακριά παλτό που σχεδόν χαϊδεύαν το έδαφος πασαρέλες. Το συγκεκριμένο μήκος είναι απίστευτα κομψό και προσδίδει τη σωστή δόση δραματικότητας σε μια χειμερινή εμφάνιση.

 

Ένα κομμάτι ακόμη που μπορείτε να αντικαταστήσετε είναι τις Over-the-Knee Μπότεςσας με τις Knee-High Boots. Οι μπότες που ξεπερνούσαν το γόνατα ήταν αρκετά στην μόδα τώρα πλέον όμως θα συναντάτε ολοένα και περισσότερο τις μπότες ακριβώς μέχρι το γόνατο οι οποίες είναι πιο κομψές και εύκολες στον συνδυασμό τους.

Τα Μάλλινα Μίνι Φορέματα επίσης, μπορούν να αντικατασταθούν από Μίντι Πλεκτά Φορέματα. Παρόλο που ακόμη φοριούνται με κασλόν,  η μόδα αναφέρει ότι οι μίντι σιλουέτες είναι φέτος στην κορυφή.

Κάνετε λοιπόν έξυπνες αγορές και απολαύστε κάθε εμφάνιση σας με τα σύνολα σας!