Πολυπολιτισμικό το πανηγύρι της Ομοσπονδίας Συλλόγων Ελλήνων Ηλικιωμένων φέτος στο Rye

Επί ποδός βρίσκεται το συμβούλιο της Ομοσπονδίας Συλλόγων Ελλήνων Ηλικιωμένων ενόψει της καθιερωμένης πανηγυρικής εκδήλωσης για τον (πρόωρο) εορτασμό της Ημέρας της Αυστραλίας που και φέτος θα πραγματοποιηθεί στην παραλία του Rye την Κυριακή 19 Ιανουαρίου.

Όπως δήλωσε στον «Νέο Κόσμο» ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Γιάννης Κωστούλιας οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση αναμένεται να ξεπεράσουν τις 10.000 λόγω του πολυπολιτισμικού χαρακτήρα που θα έχει φέτος.

«Η Ομοσπονδία έκανε άνοιγμα και προς άλλες εθνικότητες κι έτσι ευελπιστούμε ότι η προσέλευση του κόσμου θα είναι πολύ μεγαλύτερη από πέρσι», είπε ο κ. Κωστούλιας που μαζί με τα άλλα μέλη του Συμβουλίου και τους εθελοντές έχουν φροντίσει ώστε όλα να είναι έτοιμα για την ημέρα εδώ και εβδομάδες.

«Έχουμε κανονίσει τα πάντα για να εξυπηρετηθεί ο κόσμος που θα έρθει. Από το φαγητό, ως τη διασκέδαση αλλά και την κάλυψη των πρακτικών αναγκών τους, όπως άλλωστε κάναμε και πέρσι», κατέληξε ο κ. Κωστούλιας.

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη για το κοινό που θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει πολύ και εκλεκτό ελληνικό φαγητό αλλά και να απολαύσει παραδοσιακούς χορούς από την Ελλάδα, τη Σρι Λάνκα καθώς και μια παράσταση από Αβορίγινες.

Πηγή:στον «Νέος Κόσμος»