ΜΟΔΑ: Η γούνα έχει την τιμητική της φέτος…

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΚΟΝΔΥΛΟΠΟΥΛΟΥ

Η γούνα είναι ένα κομμάτι που έχει την τιμητική του φέτος. Προσφέρει ζεστασιά, στυλ κ μπορεί να φορεθεί από το πρωί εως το βράδυ. Έχει μια  πολυτέλεια ενώ μπορεί να συνδυαστεί ακόμη και με τζιν.

Μιλάμε πάντα για οικολογική – συνθετική γούνα, όπου  το αποτέλεσμα είναι εξίσου όμορφο και φυσικό, αρκεί να βρείτε το κατάλληλο προϊόν. Και μη βιαστείτε να σκεφτείτε πως για να αποκτήσετε ένα γούνινο παλτό θα πρέπει να πληρώσετε μια περιουσία. Στα καταστήματα υπάρχουν σχέδια και στυλ που καλύπτουν κάθε γυναίκα, αλλά και κάθε πορτοφόλι.

Φέτος, οι γούνες που ξεχωρίζουν έχουν όγκο και έντονες αποχρώσεις. Ροζ, πράσινο, μωβ, μπλε και animalprints τραβούν τα βλέμματα ενώ το μαύρο, το λευκό και το μπεζ είναι σταθεροί πρωταγωνιστές.

 

Τα μήκη που έχουν οι γούνες είναι πολλά, καθώς θεωρούνται trend τόσο αυτές με μήκος jacket όσο και αυτές με μήκος μέχρι το γόνατο.

Ταιριάζει απόλυτα με όλα τα ρούχα και προσδίδει στο χειμωνιάτικο ντύσιμο μια κομψή ζεστασιά.Μπορείτε να την συνδυάσετε με μποτάκια, τζιν ή δερμάτινα κολάν και πουλόβερ για άνετα alldayoutfits.