Με το βλέμμα στο μέλλον η Panhellenic Post γιορτάζει ΙΙΙ

Αθήνα.- Συνεχίζουμε την δημοσίευση συγχαρητηρίων e mails που λαβαίνουμε για την επέτειο των 7 ετών από την ανάρτηση στο Διαδίκτυο της ηλεκτρονικής εημερίδας Panhellenic Post.

Γιώργος Γαμπιεράκης

Γενικός Διευθυντής

Ακαδημίας Εθελοντισμού “HELP HELLAS”

Αγαπητέ κύριε Μαλασπίνα,

Σε μια εποχή που η κρίση αξιών, προτύπων και σχέσεων είναι βαθειά ριζωμένη στη Χώρα μας, η οποία διέρχεται ακόμα μια περίοδο που δεν έχει καταφέρει ακόμα να βρει το βηματισμό και τον προσανατολισμό της, η δική σας φωνή αποτελεί μια φωνή αφύπνισης, εθνικής εγρήγορσης για την δύναμη των Ελλήνων του Κόσμου!

Η Ελλάδα και ο Ελληνισμός σε όλη τη Γη, πρέπει να ξαναθυμηθεί την δύναμη που έχει η ένωσή μας και η σύνδεση μας, ώστε η αναγέννηση που χρειάζεται το Έθνος μας, να γίνει πραγματικότητα με την ευκαιρία και των 200 χρόνων από την Ίδρυση του Ελληνικού Κράτους!

Συνεχίστε το σημαντικό έργο σας διατυπώνοντας με ευθυκρισία τις ανησυχίες για τις αδυναμίες μας, προκειμένου να αξιοποιήσουμε το μεγάλο εθνικό κεφάλαιο που αποτελεί η πραγματική ένωση των Ελλήνων του Κόσμου, μέσα απο τη σύνδεση της Μητροπολιτικής Ελλάδας και του Απόδημου Οικουμενικού Ελληνισμού.

___________________________________________________________________________________

Νικος Παπαδοπουλος

Past Supreme Governor – AHEPA

Αγαπητε Χρηστο Μαλασπίνα,

Συγχαρητηρια για την 7η επετειο του Panhellenic Post.  O χρονος περναει γρηγορα και πολλα ξεχνιουνται.  Αυτο ομως δεν ισχυει για εσενα προσωπικα και για το δημιουργημα σου, το Panhellenic Post.  Aπο την  αρχη το διαβασα.  Το συμβουλευτηκα και το προωθησα σε φιλους μου και αλλους Ελληνες του εξωτερικου που τωρα ζουν στην ωραια μας πατριδα.  Ολα αυτα τα χρονια παρατηρησα μια σταθεροτητα στις αποψεις σου κυριε Μαλασπινα που παντα κοιταγαν το καλο του Ελληνισμου και οχι προσκαιρα προσωπικα οφελη.  Ο Χρηστος  Μαλασπινας, παντα ταπεινος, εβαλε μπροστα το καλο για την Ομογενεια και ποτε δεν ΄καβαλησε’ το καλαμι.

Τωρα κοιτωντας στο μελλον, προτρεπω τους συμπατριωτες μου να στηριξουν την προσπαθεια του Χρηστου Μαλασπινα διοτι ειναι προς το συμφερον μας να εχουμε μαζι μας μια ‘εφημεριδα’ που ενδιαφερεται για τα θεματα μας και που τολμα να μιλησει ελευθερα και να κανει καλοπροαιρετη κριτικη εκει που πρεπει και σε οποιον πρεπει.

Πολυχρονος και δημιουργικος νασαι, Χρηστο Μαλασπινα.

____________________________________________________________________________________

Vasileios Stamatopoulos 

Γραμματέας του «Ελληνικού Κυπριακού Ουγγρικού Συλλόγου Φιλίας, της υπό Ελλήνων ιδρυθείσης «Ορθοδόξου Ουγγρικής Εκκλησιαστικής Κοινότητας Βουδαπέστης» και του Διαπολιτισμικού «Μακεδονικού Συλλόγου Βουδαπέστης».

Αγαπητέ Χρήστο,

Εύχομαι πάντα δυνατή η Panhellenic Post, όπως την διατηρείς, και πάντα επιτυχίες και να είσαι δίπλα στον Απόδημο Ελληνισμό.

Χαιρετίσματα και ευχές από την Βουδαπέστη

Βασίλειος Σταματόπουλος.

___________________________________________________________________________________