ΜΟΔΑ: Outfit για το γυμναστήριο

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΚΟΝΔΥΛΟΠΟΥΛΟΥ

Εάν έχετε αποφασίσει να ξεκινήσετε γυμναστήριο θα πρέπει να είστε έτοιμες για να έχετε και το σωστό outfit του γυμναστηρίου.

Μπορείτε να επιλέξετε για την προπόνηση σας ένα cropped φούτερ με κολάν! Τα κοντά φούτερ είναι στην μόδα και κάνουν τις εμφανίσεις σας πιο stylish!

Γνωρίζετε τα matchingset; Είναι το σετ αθλητικό σουτιεν με το κολάν. Το οποίο είναι άνετο και σας δίνει την δυνατότητα να κάνετε και διάφορους συνδυασμούς.

Μια άλλη άνετη επιλογή είναι το αθλητικό σουτιέν με αμάνικη μπλούζα. Αν σας φέρνει σε δύσκολη θέση να εμφανιστείτε με το sportsbra και το κολάν , μπορείτε εναλλακτικά να φορέσετε από πάνω μια άνετη αμάνικη μπλούζα η οποία θα σας προσφέρει άνεση και στυλ.

Τέλος, χρωματιστά κολάν! Η αγαπημένη μου επιλογή. Βάλτε χρώμα και στην γυμναστική σας. Το έντονο χρώμα στα yogapants το βλέπουμε εδώ και πολύ καιρό και είναι πραγματικά από τα αγαπημένα trend των fitnessguru, γιατί δείχνει ότι η σωματική άσκηση δεν είναι πάντα βαρετή!

Τι να προσέχετε όταν επιλέγετε outfit για την γυμναστική:

  • Αν κάνετε αερόβιες ασκήσεις, προτιμήστε ρούχα στα οποία μπορείτε να αναπνέετε . Το ίδιο ισχύει και για τα αθλητικά παπούτσια.
  • Αν τα cropped φούτερ και topσας κάνουν να νιώθετε κάπως άβολα, να θυμάστε ότι δεν είναι σχεδιασμένα να τα φοράνε μόνο τα μοντέλα! Να δώσετε έμφαση στα ψηλόμεσα κολάν, τα οποία έχουν ελαστικότητα στο πάνω μέρος, και θα σας βοηθήσουν να κρύψετε ατέλειες στο σώμα σας.
  • Αν τα ρούχα της γυμναστικής έχουν έντονα χρώματα και σχέδια, σίγουρα θα σας φτιάξουν την διάθεση και το workout θα είναι καλύτερο!

Αγαπήστε το σώμα σας και φροντίστε το κάνοντας γυμναστική και διατροφή. Απολαύστε τις εμφανίσεις σας και στο γυμναστήριο.