Αποκριάτικο γλέντι των Αθηναίων της Νέας Υόρκης

Νέα Υόρκη.- Ξεπέρασε κάθε προσδοκία το αποκριάτικο γλέντι του ιστορικού Συλλόγου Αθηναίων της Νέας Υόρκης το οποίο διοργανώθηκε το βράδυ της Κυριακής, 23 Φεβρουαρίου 2020 στο φαντασμαγορικό «Vista Sky Lounge & Penthouse Ballroom» του ξενοδοχείου The Four Points By Sheraton, στο Λονγκ Αϊλαντ Σίτι.

Η πρόεδρος του Συλλόγου Βάνα Κοντομέρκου τόσο κατά τη διάρκεια της ομιλίας στην εκδήλωση, όσο και κατά τη διάρκεια των δηλώσεων στις «Αναμνήσεις» εξέφρασε την ικανοποίησή της για την ανταπόκριση των μελών και των φίλων στο κάλεσμά τους να γιορτάσουν τις αποκριές και το πιο σημαντικό να προσφέρουν τον οβολό τους για την συνέχιση του φιλανθρωπικού ταμείου.

Η κ. Κοντομέρκου αναφέρθηκε στο πολυδιάστατο φιλανθρωπικό έργο του Συλλόγου και επεσήμανε ότι είναι αέναο και ότι την περίοδο της κρίσης στη γενέτειρα ο Σύλλογος υπό την προεδρία του Πάνου Αδαμόπουλου προσέφερε μεγάλες δωρεές στο Γηροκομείο και στο Βρεφοκομείο Αθηνών, στο Χαμόγελο του Παιδιού και σε πολλά άλλα ευαγή ιδρύματα της ομογένειας και της γενέτειρας.

Στιγμιότυπο από το αποκριάτικο γλέντι του Συλλόγου Αθηναίων. Φωτογραφία: Αναμνήσεις / Δημήτρης Τσάκας.

Ο πρώην πρόεδρος Πάνος Αδαμόπουλος μιλώντας στις «Αναμνήσεις» εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη συμμετοχή του κόσμου και τόνισε ότι αποδεικνύει ότι η φιλανθρωπία αποτελεί το σήμα κατατεθέν του Συλλόγου.

«Ο Σύλλογός μας είναι αρωγός όχι μόνο στα ευαγή ιδρύματα, αλλά και σε κάθε προσπάθεια προώθησης του πολιτισμού. Εξ άλλου δεν είναι τυχαία και η σύμπραξη του Συλλόγου Αθηναίων με την διοικούσα επιτροπή της Πλατείας Αθηνών για την αξιοποίησή της και για την διοργάνωση των ελληνικών βραδιών», επεσήμανε ο κ. Αδαμόπουλος.

Η Ηρώ Πλακογιάννη μιλώντας στις “Αναμνήσεις” εξέφρασε την ικανοποίησή της για την συμμετοχή του κόσμου και τόνισε ότι γνώριζαν ότι η ανταπόκριση θα ήταν η δέουσα, αλλά δεν περίμεναν ότι τα μέλη και οι φίλοι θα κατέκλυζαν την αίθουσα και θα ξεφάντωναν με την ορχήστρα «Geoevents».

Στιγμιότυπο από το αποκριάτικο γλέντι του Συλλόγου Αθηναίων. Φωτογραφία: Αναμνήσεις / Δημήτρης Τσάκας.

Στιγμιότυπο από το αποκριάτικο γλέντι του Συλλόγου Αθηναίων. Φωτογραφία: Αναμνήσεις / Δημήτρης Τσάκας.

Πηγή:Anamniseis.net