Οι αποκαλύψεις του Μπιλ Κλίντον για τη Λεβίνσκι: Έκανα σχέση μαζί της για να διαχειριστώ τα άγχη μου

Ο Μπιλ Κλίντον ισχυρίζεται ότι έκανε σχέση με την Μόνικα Λεβίνσκι προκειμένου να καταφέρει να διαχειριστεί τα άγχη του.

Ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ σε ντοκιμαντέρ που ετοιμάζεται με τον τίτλο “Χίλαρι”, μίλησε για τον παράνομο δεσμό του με την Μόνικα Λεβίνσκι.

Η Daily Mail αποκάλυψε ορισμένα από τα όσα λέει ο Κλίντον στο ντοκιμαντέρ. Μεταξύ άλλων είπε πως η σχέση του με τη Λεβίνσκι τον βοήθησε με διάφορα προσωπικά θέματα που αντιμετώπιζε.

Ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ αποκάλυψε πως την περίοδο που γνώρισε τη Λεβίνσκι από την πίεση που βίωνε εξαιτίας της θέσης του ένιωθε “σαν μποξέρ που είχε παίξει 30 γύρους” και έβλεπε την Λεβίνσκι σαν “κάτι που θα τον αποσπούσε για λίγο από όσα είχε να αντιμετωπίσει”.

Στο ντοκιμαντέρ η ίδια η Χίλαρι ανέφερε πως “ήθελε κότσια” για να παραμείνει στο πλευρό του συζύγου της, ως απατημένη Πρώτη Κυρία, χαρακτηρίζοντας ως “πολύ επώδυνες” τις συζητήσεις που έκαναν για να μην χωρίσουν.

Η τελευταία φορά που ο Μπιλ Κλίντον είχε αναφερθεί στην παράνομη σχέση του με τη Λεβίνσκι ήταν το 2018, τότε είχε κατακριθεί έντονα γιατί είχε πει πως δεν οφείλει να της ζητήσει συγγνώμη.

“Κάθισα στο κρεβάτι μαζί της και της είπα ακριβώς τι είχε συμβεί. Είπα πως ένιωθα απαίσια. Δεν είχα καμία δικαιολογία για αυτό που έκανα στην Χίλαρι”, ομολόγησε ο Μπιλ Κλίντον στην κάμερα, με την Χίλαρι να λέει: “Ήμουν συντετριμμένη. Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι είχε πει ψέμματα αρχικά”.

Ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ αποκάλυψε πως η Χίλαρι τον υποχρέωσε να πει ο ίδιος την αλήθεια στην κόρη τους, Τσέλσι, που τότε ήταν 18 ετών.

“Η ζωή του καθενός έχει πίεση, φόβους και απογοητεύσεις. Το έκανα για να αντιμετωπίσω τα άγχη μου. Είμαι εντελώς διαφορετικός άνθρωπος όμως από ότι ήμουν πριν από 20 χρόνια. Μπορεί αυτό να έγινε γιατί μεγάλωσα, αλλά θέλω να πιστεύω πως άλλαξα και εξαιτίας όλων όσων έγιναν. Δεν αμύνομαι, αλλά είναι μία εξήγηση”, λέει στο ντοκιμαντέρ ο Μπιλ Κλίντον.

“Νιώθω απαίσια για το γεγονός ότι η ζωή της Λεβίνσκι καθορίστηκε από αυτή τη σχέση. Ήταν άδικο. Την παρακολουθώ και βλέπω πως προσπαθεί να έχει μία φυσιολογική ζωή”, σημείωσε ο πρώην Αμερικανός Πρόεδρος.

Πηγή πληροφοριών: Daily Mail/enikos.gr