ΜΟΔΑ: Bermudashorts το πιο hottrend της εποχής

  ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΚΟΝΔΥΛΟΠΟΥΛΟΥ

Τα σορτσάκια που το μήκος τους φτάνει μέχρι το γόνατο έχουν κάνει δυναμική επιστροφή. Είναι κομψά και μπορείτε να δημιουργήσετε υπέροχα σύνολα. Η τάση αυτή είχε αγαπηθεί και με το παραπάνω από τις μοντέρνες για την εποχή τους γυναίκες, τη δεκαετία του 1940.

Στις πασαρέλες την Νέας Υόρκης κατά τη διάρκεια των shows για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2020παρουσιάστηκαν πολλά σύνολα βασισμένα σ’ αυτό το item , ο Tom Ford και ο Staud για παράδειγμα, δημιούργησαν κοντές βερμούδες από δέρμα και σατέν ύφασμα.

Έφτασε η ώρα να εντάξετε κι εσείς στην γκαρνταρόμπα σας αυτό το κομμάτι.Για να το βολευτείτε στην καθημερινότητα σας θα πρέπει να το αντιμετωπίσετε σαν ένα οποιοδήποτε άλλο παντελόνι.

Μπορείτε να επιλέξετε το ύφασμα και συνδυασμένο με ένα λευκό πουκάμισο και nude πέδιλα το σύνολο μπορείτε να το φορέσετε από το πρωί έως και τη απογευματινή σας βόλτα. Μπορείτε να παίξετε με φωτεινά χρώματα . Σχετικά με τα υποδήματα μπορείτε να  τα συνδυάσετε με sneakers ή τακούνια.

 

Ολοκληρώστε το σύνολό σας επιλέγοντας πολλά αξεσουάρ είτε ασημένια είτε χρυσά ανάλογα με το γούστο σας και κάνετε μοναδικές τις εμφανίσεις σας!