ΤΣΙΜΠΗΜΑΤΑ: Μακάρι να μην είχε βγει και ο ιός για άθληση!..

Άντε μελισσούλες μου, ώρα να βγείτε από την κυψέλη σας! Τρέξτε εκεί στην παραλία της Θεσσαλονίκης όπου συνωστίζονται οι μελλο-κοροναϊό-πληκτοι νεοέλληνες, που παρεξήγησαν (μόνον αυτό;) την επική ατάκα «αέρα» και αντί να επιτεθούν στον εχθρό, το έριξαν στο τζόκινγκ! Μακάρι να μην είχε βγει και ο ιός για άθληση!..

 


Πάμε στοίχημα, μελισσούλες μου ότι ιού μη υπάρχοντος στην ατμόσφαιρα της συμπρωτεύουσας, ούτε οι μισοί από όλο αυτό τον συμφερτό (συνάξιμος ἐκ πολλῶν) θα έτρεχαν Κυριακάτικα στην παραλία;

 


Αλλά έτσι είμαστε εμείς. Όταν η χούντα απαγόρευε την κυκλοφορία, λουφάζαμε όλοι στα σπίτια μας. Τώρα που η δημοκρατική Πολιτεία προσπαθεί να προστατέψει την υγεία μας, κάνουμε την εξυπνακίστικη επανάστασή μας! Ουδέν έτερο σχόλιο επ΄αυτού.

 


Αμ οι Αθηναίοι της τρίτης ηλικίας, που τρέξανε πρωί-πρωί τελευταία μέρα του Μάρτη στις Τράπεζες, όλοι μαζί, να εισπράξουν τη συνταξούλα;

 

 

Γιατί, μην μου πείτε ότι έσπευσαν να πληρώσουν εφορία, δάνεια και πιστωτικές!

 

 

 

Όλοι οι ηλικιωμένοι από τη σύνταξούλα (ποτέ δεν έφθασε να γίνει σύνταξη!) ζούμε, αλλά όχι και να πάμε από Κοροναϊό! Ε, κατέφθασαν τα ΜΑΤ και επέβαλαν την τάξη, μελισσούλες μου!

 

 

Ναι, ξέρω έτσι είμαστε εμείς. Ο κοροναϊός δεν το ξέρει!