Ομογενείς από την Αυστρία στέλνουν ιατρικό υλικό  στην Ελλάδα

Ιατρικό υλικό από τους Ομογενείς της Αυστρίας

Η «Ελληνική Εταιρεία Αυστρίας»,  σε συνεργασία με την αυστριακή οργάνωση «Βοήθεια για την Ελλάδα»,  απέστειλε ιατρικό υλικό  στην Ελλάδα.  Ιδιαίτερα στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τριπόλεως, «Η  Ευαγγελίστρια»,  παραδόθηκαν εγχειρητικά νυστέρια , αποστειρωμένες ψαλίδες, θερμόμετρα, υγειονομικό υλικό, σετ Α΄Βοηθειών κ.α.
«Η Ελληνική Εταιρεία Αυστρίας»,  οπως δήλωσε η πρόεδρος Δρ. Όλγα Σαραντοπούλου, στηρίζει ενεργά την αυστριακή οργάνωση «Βοήθεια για την Ελλάδα» η οποία ενισχύει  46 Νοσοκομεία στην Ελλάδα,  γηροκομεία, αλλά και άπορους. Πρώτη «στάση» για διανομή, ήταν το νοσοκομείο Καστοριάς.

Ο κ.  Erwin Schrümpf πρόεδρος της φιλανθρωπικής οργάνωσης «Βοήθεια για την Ελλάδα» παρέδωσε την αποστολή και εκ μέρους της  «Ελληνικής Εταιρείας Αυστρίας» στον Γενικό Διευθυντή του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τριπόλεως,  κ. Παναγιώτη Ζαρμπαλά, ο οποίος και ευχαρίστησε για την βοήθεια.

Ο κ.  Erwin Schrümpf ενημερώθηκε για τις περαιτέρω ανάγκες του Νοσοκομείου.

Το Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τριπόλεως είχε ιδρυθεί με πρωτοβουλία των Αρκάδων Αμερικής, είχε παραδοθεί πριν χρόνια στο Ελληνικό Κράτος με συμβολικό ενοίκιο 1 € και συνεχίζει να στηρίζεται από την Παναρκαδική  Ομοσπονδία Αμερικής.

Παναγιώτης Ζαρμπαλάς Γενικός Διευθυντής Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης, Erwin Schrümpf Πρόεδρος της αυστριακής οργάνωσης «Βοήθεια για την Ελλάδα» Von meinem iPhone gesendet

Στις φωτογραφίες , εθελοντές φορτώνουν  το ιατρικό υλικό στο φορτηγό με το οποίο μεταφέρθηκε στην Ελλάδα.