Σ. Αναστασιάδης στον FOCUS FM: Δεν μας επιτρέπεται να ξεχάσουμε

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Ελληνισμού της Διασποράς , βουλευτής ΝΔ Σάββας Αναστασιάδης, μιλώντας στον Focus fm στους 103,6 και στους Στέφανο Δαμιανίδη και  Αντώνη Οραήλογλου, με αφορμή τη μέρα μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων, υπογράμμισε  πως «δεν πρέπει ποτέ να επιτρέψουμε στους εαυτούς μας να ξεχάσουμε τα εγκλήματα των Τούρκων».

«..δεν πρέπει ποτέ να επιτρέψουμε στους εαυτούς μας να ξεχάσουμε τα εγκλήματα των Τούρκων. Η λήθη θα επιτρέψει στους διεθνείς εγκληματίες να επαναλάβουν τα ίδια και θα είμαστε ανάξιοι των προγόνων μας αν δεν συνεχίσουμε τον αγώνα μέχρι την τελική δικαίωση» είπε χαρακτηριστικά.

Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο ανασχηματισμού και  τα σενάρια που ανακινήθηκαν τις τελευταίες ημέρες για πρόωρες εκλογές  τόνισε πως,

«δε χρειάζεται ούτε ανασχηματισμός ούτε εκλογές» και πρόσθεσε ότι  «  Έχουν απαντηθεί και τα δύο από τον ίδιο τον Πρωθυπουργό.…. έχουμε πολύ δουλειά, όλα πάνε καλά και δεν χρειάζεται να ανακοπεί αυτή η επιτυχής  πορεία της κυβέρνησης με εκλογές…»

Αναφορικά με την οικονομία, επεσήμανε ο κ. Αναστασιάδης.

«Όπως αντιμετωπίσαμε με επιτυχία το προσφυγικό στον Έβρο και την υγειονομική κρίση που προκλήθηκε από την πανδημία του covid-19, έτσι θα αντιμετωπίσουμε και την οικονομία, είναι δύσκολος ο δρόμος, αλλά είμαστε για τα δύσκολα»