Πέτσας: Καλύπτει Θεοχάρη – Επιτίθεται στο ΣΥΡΙΖΑ που ζήτησε την αποπομπή του

Αθήνα.- Πλήρη κάλυψη στον υπουργό Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη παρείχε η κυβέρνηση δια του εκπροσώπου της Στέλιου Πέτσα, ο οποίος απάντησε με μια αιχμηρή ανακοίνωση στο αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ πoυ ζητούσε την αποπομπή του κ. Θεοχάρη.

Η κυβέρνηση και όλοι οι υπουργοί είναι ενωμένοι

«Η κυβέρνηση ενωμένη, με όλους τους υπουργούς προσηλωμένους στον κοινό στόχο, συνεχίζει με σύνεση και υπευθυνότητα την υλοποίηση του Σχεδίου της» αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Πέτσας απαντώντας στην ανακοίνωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης

Μάλιστα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος χαρακτηρίζει τη στοχοποίηση του Χάρη Θεοχάρη από τον ΣΥΡΙΖΑ ως «μικρότητα» που δείχνει «μιζέρια». «Πέφτει στο κενό» υπογραμμίζει ο κ. Πέτσας.

Αναλυτικότερα η δήλωση Πέτσα έχει ως εξής:

«Η Κυβέρνηση, με τη στήριξη όλων των Ελλήνων, αντιμετωπίζει ψύχραιμα και με επιτυχία μια πρωτόγνωρη υγειονομική κρίση, που έπληξε ολόκληρο τον πλανήτη.

Σε μια χρονιά που όλοι προεξοφλούσαν ότι θα ήταν χαμένη για τον τουρισμό, η Ελλάδα ξανανοίγει τις πύλες της στον κόσμο. Ανοίγουμε τη χώρα μας στους επισκέπτες με κανόνες, με αίσθημα φιλοξενίας και καλωσορίσματος.

«Η Κυβέρνηση ενωμένη, με όλους τους Υπουργούς προσηλωμένους στον κοινό στόχο, συνεχίζει με σύνεση και υπευθυνότητα την υλοποίηση του Σχεδίου της. Ενός δυναμικού Σχεδίου που προσαρμόζεται ανάλογα με την εξέλιξη των επιδημιολογικών δεδομένων στην Ελλάδα και στον κόσμο. Και με στόχο την μέγιστη ασφάλεια για κατοίκους και επισκέπτες.

Αντίθετα, όποτε κλήθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ να αντιμετωπίσει μια σοβαρή κατάσταση για τη χώρα, απέτυχε παταγωδώς. Σήμερα συνεχίζει να κάνει καταστροφικές συστάσεις. Το μόνο που θέλει είναι κλειστές επιχειρήσεις, κλειστά μαγαζιά, κλειστά σχολεία, κλειστά ξενοδοχεία. Θέλει δηλαδή τη χώρα σε μόνιμη καραντίνα και τους εργαζόμενους σε απελπισία.

«Υ.Γ. Η στοχοποίηση του Υπουργού Τουρισμού από τον ΣΥΡΙΖΑ, σε αγαστή συνεργασία με συγκεκριμένο εκδοτικό συγκρότημα, μόνο μικρότητα και μιζέρια δείχνει. Και πέφτει στο κενό».