Περί ηλεκτρονικής Πλατφόρμας

ΣΧΟΛΙΟ

«Είμαστε έτοιμοι να σας παρουσιάσουμε σε 10 περίπου ημέρες την ηλεκτρονική πλατφόρμα για την ψήφο των Ελλήνων του εξωτερικού» δήλωσε ο Υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης των Υπουργείων Εσωτερικών και Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Δηλαδή, από το Δεκέμβριο του 2019 χρειάστηκαν να περάσουν επτά μήνες μέχρι να φθάσουμε στην αναγγελία της …μελλοντικής παρουσίασης της ηλεκτρονικής πλατφόρμας με την οποία, για να ακριβολογούμε, κόβεται το δικαίωμα του 70%, τουλάχιστον, των αποδήμων ψηφοφόρων να μπορούν και αυτοί να ψηφίζουν από τον τόπο όπου κατοικούν.

Το ερώτημα εν προκειμένω είναι τούτο: Αλήθεια πιστεύουν στο Υπουργείο Εσωτερικών πως  μετά την «άνευ όρων» παράδοση στις απαιτήσεις του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ και την ψήφιση του παραμορφωτικού Νόμου που χωρίζει τους απόδημους ψηφοφόρους σε πολίτες δύο κατηγοριών και, μάλιστα, μετά και την προωθούμενη  υποβάθμιση της Γενικής Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού, θα βρεθούν Απόδημοι ενδιαφερόμενοι να καταγραφούν ως εν δυνάμει ψηφοφόροι ελληνικών κομμάτων;

Θα πείτε: Η αισιοδοξία ποτέ δεν έβλαψε κανέναν. Αλλά και δεν ωφέλησε ιδιαίτερα, θα πούμε εμείς!..

Κάποτε θα αντιληφθούν ότι «παίζουν εν ου παικτοίς».

Φοβόμαστε ότι τότε, όμως, ίσως θα είναι πολύ αργά…

Για τον Ελληνισμό!

Χρ.Μ.

 

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια Facebook

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.