Τον Ιούλιο του 2021, η συναυλία της Σελίν Ντιον στην Αθήνα

Η Σελίν Ντιόν ανακοίνωσε χθες, Πέμπτη, ότι η περιοδεία της με τίτλο «COURAGE WORLD TOUR» αναβάλλεται για το 2021. Οι προγραμματισμένες εμφανίσεις της στην Ευρώπη για το 2020 που αναβλήθηκαν λόγω της κρίσης του COVID-19 έχουν επαναπρογραμματιστεί και θα ξεκινήσουν το Μάρτιο του 2021.

Η συναυλία της Ντιον στην Αθήνα θα πραγματοποιηθεί στις 23 Ιουλίου του 2021 στο ΟΑΚΑ. Οι νέες ημερομηνίες για τις αναβληθείσες συναυλίες στην Βόρεια Αμερική θα ανακοινωθούν σύντομα.

«Ήλπιζα πραγματικά ότι κάποια στιγμή φέτος θα καταφέρναμε να επιστρέψουμε στη σκηνή, αλλά τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από την υγεία και την ασφάλεια όλων», δήλωσε η Ντιόν. «Ολόκληρος ο κόσμος έχει βιώσει τόσο δύσκολες στιγμές κατά τη διάρκεια αυτής της πανδημίας, και η καρδιά μου είναι κοντά σε όλους εκείνους που έχουν υποφέρει. Είμαι σίγουρη ότι τελικά θα το ξεπεράσουμε μαζί και θα επανορθώσουμε για το χαμένο χρόνο. Μου λείπουν οι συναυλίες μας ….ανυπομονώ να τραγουδήσω ξανά μαζί με όλους εσάς. Μείνετε όλοι ασφαλείς… τα λέμε σύντομα!».

Με στοιχεία από huffigtonpost.gr