Ολυμπιακός: Πρώτα ο τίτλος, μετά το rotation

Ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει πρώτα να εξασφαλίσει ο Ολυμπιακός και μαθηματικά την κατάκτηση του τίτλου, ώστε ακολούθως να προχωρήσει σε rotation μέχρι τη λήξη των playoffs, ενόψει και της ρεβάνς με τη Γουλβς.

Σε ένα ρόστερ όπως είναι αυτό των “ερυθρόλευκων”, όλοι είναι απαραίτητοι και όλοι έτοιμοι να ριχτούν στα βαθιά ανά πάσα στιγμή, αλλά κάποιους ο Πορτογάλος τους έχει στο μυαλό του ως πρώτη επιλογή. Ο Ζοζέ Σα έκανε την 27η συμμετοχή του, Ελαμπντελαουί και Σεμέδο την 22η, ο Τσιμίκας την 21η, ο Μπα την 15η. Στη μεσαία γραμμή ο Καμαρά πραγματοποίησε την 23η εμφάνιση, ο Γκιλιέρμε την 20ή και ο Μπουχαλάκης την 24η. Ο Βαλμπουενά την 20ή, ο Μασούρας την 24η και ο Αραμπί την 26η. Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές του ρόστερ έχουν λιγότερες συμμετοχές και από τον Μπα, αν εξαιρεθεί ο Σουντανί που μέχρι να χτυπήσει είχε παίξει 19 φορές στο πρωτάθλημα.

Είναι σίγουρο, από εκεί και πέρα, πως μέχρι τη λήξη των playoffs θα πάρουν χρόνο συμμετοχής ποδοσφαιριστές όπως ο Φορτούνης, ο Χασάν, ο Ραντζέλοβιτς, ο Λοβέρα, ο Γκασπάρ, ο Καφού, αλλά και οι Αβραάμ – Τοροσίδης. Όπως στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, έτσι και τώρα απαιτείται σωστή διαχείριση και κάθε μέρα τα δεδομένα αλλάζουν. Μην ξεχνάμε πως στις 24 Ιουνίου είναι προγραμματισμένη η ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου, ενώ στις αρχές Αυγούστου η κρίσιμη ρεβάνς με τη Γουλβς, από την οποία ο Ολυμπιακός έχει τη “χρυσή” ευκαιρία να περάσει στα προημιτελικά του Europa League, μετά το 1-1 του “Γ. Καραϊσκάκης”.

Με στοιχεία από sport24.gr

Σχόλια Facebook

Σχολιάστε