ΠΑΟΚ: Ο ρόλος του Ρέμπε στη νέα εποχή

Ο Γερμανός νέος αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Όλαφ Ρέμπε, προετοιμάζει ήδη σε στενή συνεργασία με την οικογένεια Σαββίδη την επόμενη ημέρα του Δικεφάλου έχοντας αναλάβει να τρέξει το πρότζεκτ για τον εξορθολογισμό του μπάτζετ και την μείωση του μέσου όρου ηλικίας των παικτών.

Ο Όλαφ Ρέμπε περνά τα πρώτα του 24ωρα στη Θεσσαλονίκη, χωρίς για την ώρα τουλάχιστον να έχει άμεση επαφή με την ομάδα. Το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ βρίσκεται εν μέσω σημαντικών αγωνιστικών υποχρεώσεων από τη μια και η παρουσία του Μάριο Μπράνκο στη Θεσσαλονίκη από την άλλη κρατούν το Γερμανό χωρίς πολλές επαφές με τους ποδοσφαιριστές.

Αυτές θα ξεκινήσουν με το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου και για την ώρα τουλάχιστον ο νέος αθλητικός διευθυντής του Δικέφαλου ενημερώνεται από τον Μάριο Μπράνκο για τις ανοικτές υποθέσεις που θα αναλάβει με την αποχώρηση του Πορτογάλου, πιθανότατα για την πατρίδα του.

Ο Ρέμπε είχε πολλές επαφές το προηγούμενο χρονικό διάστημα με την οικογένεια Σαββίδη και κυρίως με το, μεγάλο γιο του ισχυρού άνδρα του Δικεφάλου, Γιώργο. Άλλωστε μοιάζει δεδομένο ότι οι δυο τους θα συνεργαστούν πολύ στενά στο άμεσο μέλλον για τη δημιουργία του νέου ΠΑΟΚ και σύμφωνα με πληροφορίες έχουν αποκτήσει ήδη μια πολύ καλή σχέση.

ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Ιβάν Σαββίδης και η οικογένεια του έχουν αποφασίσει να δώσουν αρκετά μεγάλο εύρος καθηκόντων στον Γερμανό που θα έχει σημαντικό ρόλο στη ομάδα τα 3 χρόνια της συνεργασία τους με το Δικέφαλο.

Ο 42χρονος τεχνικός θα έχει λόγο στην χάραξη της στρατηγικής και δεν θα περιορίζεται σε εκτελεστικά κυρίως καθήκοντα όπως έγινε τα τελευταία χρόνια με τους προκατόχους του. Φυσικά και η στόχευση και τα οικονομικά δεδομένα θα τεθούν από την οικογένεια Σαββίδη και ήδη ο Ρέμπε γνωρίζει καλά το πρότζεκτ που θα τρέξει με εξορθολογισμό του μπάτζετ, προσπάθεια για να μειωθεί ο μέσος όρος ηλικίας των ποδοσφαιριστών που θα ανήκουν στο ρόστερ της ομάδας αλλά και των συμβολαίων τους.

Ο Ρέμπε από  την πλευρά του θα έχει πολλά περιθώρια για τη λήψη των κατάλληλων αποφάσεων και πρωτοβουλιών. Σε πρώτο χρόνο  θα πρέπει να ενεργοποιήσει  το δίκτυο των επαφών του  που έχει δημιουργήσει τα προηγούμενα χρόνια στην ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική αγορά για να αναζητήσει παίκτες που ταιριάζουν στο πρότζεκτ του Δικεφάλου αλλά και να βρει ενδιαφερόμενους για αυτούς από τους οποίους ο  ΠΑΟΚ θα αναζητήσει έσοδα στην επόμενη μεταγραφική περίοδο.

Πηγή:sport24.gr

Σχόλια Facebook

Σχολιάστε