ΜΟΔΑ: Flatsandals για το φετινό καλοκαίρι

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΚΟΝΔΥΛΟΠΟΥΛΟΥ

Οι τάσεις των καλοκαιρινών παπουτσιών έρχονται και φεύγουν πολύ γρήγορα. Κάθε σεζόν παρουσιάζονται πάρα πολλές  επιλογές σε νέα σχέδια, υλικά και χρώματα, κάνοντας τις shoeaddicts να ανανεώνουν καθημερινά τη λίστα τους.

 

Διανύουμε επίσημα την καλύτερη στιγμή για να επενδύσετε κι εσείς στα σανδάλια για το φετινό καλοκαίρι.Υπάρχει ένα διαχρονικό σχέδιο που πάντα θα φαίνεται κομψό και επιστρέφει πάντα κάθε σεζόν. Και αυτά είναι τα καφέ φλατ δερμάτινα σανδάλια. Είτε επιλέγετε ένα πιο σκούρο  ζευγάρι με λουράκι στον αστράγαλο είτε ένα απλό  σε πιο ανοιχτό τόνο είναι εγγυημένο ότι θα δείχνει υπέροχο με ό,τι και αν το συνδυάσετε από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Το περασμένο καλοκαίρι ήταν ξεκάθαρα αφιερωμένο στα ψάθινα τσαντάκια. Φέτος, η λατρεία αυτή για τα φυσικά υλικά περνά και στα παπούτσια, με τους πιο διάσημους σχεδιαστές να προτείνουν πολύ μοντέρνα σχέδια  για flatsandalsπου σίγουρα θα κατακτήσουν την καρδιά σας με την πρώτη ματιά.

 

Πειραματίστηκαν αρκετά και συνδύασαν σύγχρονες με πιο παραδοσιακές μεθόδους, ώστε να δημιουργήσουν κομμάτια φτιαγμένα σαν να βγήκαν μόλις από… τον αργαλειό. Δώστε δροσερή και ανάλαφρη διάθεση στα αξεσουάρ και πηγαίνετε σε άλλο επίπεδο τα καλοκαιρινά σας outfits.