Επανεκλογή του ομογενή Chris Δήμου

Ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Roto Αμερικής και μέλος της παγκόσμιας διοίκησης  ChrisDimou, επανεκλέχθηκε σε δύο ηγετικές θέσεις στο Εμπορικό Επιμελητήριο Middlesex και στο Συνέδριο Εφευρέσεων του Κονέκτικατ.

Από την 1η Ιουλίου, ο Δήμου επανεκλέχθηκε για να υπηρετήσει στο Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Επιμελητηρίου Middlesex και ψηφίστηκε επίσης στην Εκτελεστική Επιτροπή του Επιμελητηρίου. Το MiddlesexChamber είναι το ταχύτερα αναπτυσσόμενο και μεγαλύτερο ανεξάρτητο εμπορικό επιμελητήριο της πολιτείας του Κονέκτικατ στις ΗΠΑ.

Ο Δήμου επανεκλέχθηκε επίσης στο Διοικητικό Συμβούλιο του ConnecticutInventionConvention(CIC) του για άλλη μία θητεία, από την 1η Ιουλίου. Το CIC είναι ένα διεθνώς αναγνωρισμένο, βραβευμένο, μη κερδοσκοπικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα που βοηθά τα παιδιά στην ανάπτυξη και ενίσχυση της κριτικής σκέψης και της επίλυσης προβλημάτων των,  μέσω της εφεύρεσης, της καινοτομίας και της επιχειρηματικότητας. Η σύμβαση της εφεύρεσης δίνει στους μαθητές μια εισαγωγή στη σταδιοδρομία στην Επιστήμη, την Τεχνολογία, τη Μηχανική και τα Μαθηματικά (STEM.)

 

«Είναι ιδιαίτερη τιμή για μένα που επανεκλέχτηκα και στις δύο αυτές θέσεις.  Το να είσαι μέλος του Δ.Σ. στο Εμπορικό Επιμελητήριο και του CIC είναι ένας πολύ καλός τρόπος  να συνεχίσουμε να χτίζουμε σχέσεις με την κοινότητα μας », τόνισε ο κ.  Δήμου.