Ανοιξαν Sofitel Athens Airport και Marriott

Ηδη από την Τετάρτη 1η Ιουλίου 2020, ξεκίνησε να λειτουργεί το Sofitel Athens Airport, καθώς πολλαπλασιάζονται οι πτήσεις στην Αθήνα, ειδικά από το εξωτερικό.

Πλήρως προετοιμασμένη και εναρμονισμένη με τις τρέχουσες εξελίξεις, η ομάδα του Sofitel Athens Airport εφαρμόζει όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας που έχουν προβλεφθεί από τις αρμόδιες αρχές, καθώς και μια σειρά ενισχυμένων πρωτοκόλλων υγείας και πρόληψης «Health First» σε συνδυασμό με τα διεθνή πρότυπα της Accor. Παράλληλα, το ξενοδοχείο έχει λάβει πιστοποίηση από την TÜV Hellas/TÜV Nord για τον σχεδιασμό και την εφαρμογή μέτρων υγιεινής και ασφάλειας, ενώ το προσωπικότου έχει λάβει την απαραίτητη εκπαίδευση σύμφωνα με τα νέα δεδομένα.

HuffPost Greece

Επιπλέον, μέσω της στρατηγικής συνεργασίας της Accor με την AXA, οι επισκέπτες του Sofitel Athens Airport έχουν τη δυνατότητα χρήσης ιατρικών τηλε-διαβουλεύσεων καθώς και πρόσβαση στα εκτεταμένα δίκτυα της AXA για την παροχή υπηρεσιών ιατρικής υποστήριξης.

Εξάλλου, σήμερα Σάββατο 4 Ιουλίου ξεκίνησε να επαναλειτουργεί και το Athens Marriott, στην αρχή της Αθηναϊκής Ριβιέρας, με θέα στην Ακρόπολη, το Λυκαβηττό και το ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Το ξενοδοχείο, μέλος του ομίλου Χανδρή και της Marriott International, εφαρμόζει ένα ειδικά σχεδιασμένο πλάνο λειτουργίας και προστασίας σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου με συγκεκριμένες οδηγίες που εστιάζουν στην ασφάλεια, διατηρώντας την ποιότητα.

Σχόλια Facebook

Σχολιάστε