Ζουγανέλης και Καρλάκη στο drive-in festival

Μαζί τους ο Παναγιώτης Αυγερινός & η ηθοποιός Τάνια Ρόκκα

Μετά τη συναυλία της Νατάσας Θεοδωρίδου και των Ονιράμα, ο Δήμος Γλυφάδας ετοιμάζεται να υποδεχτεί τον Γιάννη Ζουγανέλη και τη Μαρία Καρλάκη στο drive-in festival.

Η Γλυφάδα βρήκε ένα ξεχωριστό τρόπο να διοργανώνει συναυλίες και θεατρικά δρώμενα με ασφάλεια και πρόκειται για το πρώτο drive -in festival της χώρας.

Η συναυλία θα ξεκινήσει στις 21:00.

Ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο συνθέτης των διαχρονικών τραγουδιών μεταξύ άλλων του Φοβάμαι, του Μακρυμάλλη (που έγραψε τους στίχους ειδικά γι’ αυτόν ο Αλέκος Σακελάριος) και πολλών άλλων μεγάλων επιτυχιών, που ερμήνευσαν πολλοί τραγουδιστές, αλλά και ο ίδιος, δημιούργησε με τους συνεργάτες του μια συναυλία-παράσταση με άμεσα διαδραστική μορφή επικοινωνίας, όπου καλλιτέχνες και αποδέκτες δημιουργούν καταστάσεις ψυχαγωγίας και διασκέδασης.

Μαζί του στο πρόγραμμα η Μαρία Καρλάκη. Η γνωστή λαϊκή τραγουδίστρια θα συμμετέχει με λαικά τραγούδια και τις δικές της επιτυχίες, δίνοντας έναν πιο διασκεδαστικό τόνο στην συναυλία. Η Μαρία Καρλάκη γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Δράμα. Ξεκίνησε από τα 7 της να ασχολείται με την παραδοσιακή μουσική, παρακολουθώντας μαθήματα παραδοσιακών χορών παίρνοντας πτυχίο διδασκαλίας. Ξεκίνησε να δουλεύει σε μαγαζιά της θεσσαλονίκης και έχει συνεργαστεί στα καλύτερα μαγαζιά της Αθήνας με τα μεγαλύτερα λαικά ονόματα του Ελληνικού τραγουδιού.

Η είσοδος είναι δωρεάν και αντί εισιτηρίου θα συγκεντρωθούν τρόφιμα και φάρμακα για τις κοινωνικές δομές του Δήμου.

Το φεστιβάλ πραγματοποιείται στο Α Δημοτικό Στάδιο (περιοχή Γκολφ Γλυφάδας).

Οι κρατήσεις γίνονται στο: https://driveinglyfada.gr/