Τρεις «Ιταλοί» για Καμαρά, ξανά για Τσιμίκα η Νάπολι

Στο μεταγραφικό στόχαστρο αρκετών ιταλικών ομάδων παρουσιάζονται να βρίσκονται ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού.

Χθες υπήρξαν εκ νέου αναφορές στην Ιταλία σχετικά με το ενδιαφέρον της Ρόμα, της Μίλαν και της Φιορεντίνα για τον Μαντί Καμαρά.

Οι «τζιαλορόσι» φέρονται να κατέθεσαν πρόταση 8 εκατ. ευρώ για τον διεθνή χαφ από τη Γουϊνέα, η οποία και απορρίφθηκε σύμφωνα με το «tuttomercatoweb», ενώ σύντομα αναμένεται να κάνουν την κίνησή τους οι «ροσονέρι» και οι «βιόλα».

Με ένα ποσό όπως το παραπάνω οι Ιταλοί δεν μπορούν να φτάσουν τις απαιτήσεις του Ολυμπιακού για την παραχώρησή του.

Τα ρεπορτάζ στη γειτονική χώρα υποστηρίζουν πως οι Πειραιώτες ζητούν τουλάχιστον 15 εκατ. ευρώ για τον ποδοσφαιριστή, αν και είναι γνωστό πως οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν πάνω από 20 εκατ. ευρώ για να τον παραχωρήσουν.

Εν τω μεταξύ, η Νάπολι δεν έχει ξεχάσει τον Κώστα Τσιμίκα. Σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα, ο αθλητικός διευθυντής Κριστιάνο Τζιουντόλι έχει επικεντρωθεί στην περίπτωση του διεθνούς μπακ-χαφ του Ολυμπιακού, αν και έχει ως εναλλακτική λύση τον Μιχάου Καρμπόβνικ.

Στο στρατόπεδο των «παρτενοπέι» επικρατεί αισιοδοξία πως θα καταφέρουν να κλείσουν τον Έλληνα άσο, όμως θα πρέπει και σε αυτή την περίπτωση να υπάρξει μία πρόταση των 20 εκατ. ευρώ.