Ολυμπιακός: Στοχεύει τελικό και Ευρώπη

Είναι ξεκάθαρο πως ο Πέδρο Μαρτίνς κατέβασε ρυθμό. Φάνηκε και από την εικόνα της ομάδας στα τελευταία ματς, αλλά και από τις επιλογές του για τον αγώνα της Τετάρτης (15/7) με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο. Στην προτελευταία αγωνιστική των πλέι οφ. Με αρκετά νέα πρόσωπα και αλλαγές στην εντεκάδα θα παραταχθεί ο Πορτογάλος προπονητής.

Αν κρίνει κανείς πάντως και από τις δηλώσεις του, αλλά και τις επιλογές του, καταλαβαίνει εύκολα πως ο Μαρτίνς στοχεύει σε δύο ματς. Αυτά που ουσιαστικά αποτελούν και όλη τη χρονιά. Τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας με την ΑΕΚ στη Ριζούπολη και το ματς με τους Γουλβς στην Αγγλία.

ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ

Η σεζόν πήγε πολύ πίσω. Ο Πορτογάλος προπονητής, έχει καθίσει στον πάγκο φέτος σε 55 ματς και είναι πολύ λογικό να νιώθει και ο ίδιος κάπως. Πολλά τα ματς, η προετοιμασία τους, η επόμενη ημέρα τους. Πως να μην επιβαρυνθεί και η ομάδα, αλλά και ο ίδιος.

Και ό,τι και να γίνει, όταν όλοι οι παίκτες των άλλων ελληνικών ομάδων θα είναι σε διακοπές και σε στιγμές ξεκούρασης, οι “ερυθρόλευκοι” θα καλούνται να μπουν στο αεροπλάνο για να παίξουν στο “Μολινό” με τους Γουλβς. Αν δε, καταφέρουν και προκριθούν στο Final-8, θα πρέπει να μεταβούν στη Γερμανία, όπου θα δοθεί και η συνέχεια της διοργάνωσης του Europa League.

Ο Μαρτίνς δείχνει να μην ανησυχεί. Θεωρεί φυσιολογικό όλο αυτό που συνέβη, τον τρόπο που το χειρίστηκε ο ίδιος, αλλά και οι παίκτες του. Δεν μπορεί η ομάδα να είναι στα… κόκκινα όλη τη χρονιά. Σαφέστατα και δεν χάθηκε ο κόσμος με μια ήττα στα πλέι οφ και όταν όλα έχουν κριθεί. Ειδικά όταν αυτή η ομάδα έχει καταφέρει να κατακτήσει το πρωτάθλημα και να είναι μέσα Ιούλη, μέσα σε όλους τους στόχους της! Σε Ελλάδα και Ευρώπη.

ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΗΣΕ…

Αυτό είναι και το… παράπονο του Πορτογάλου που το εξέφρασε. Απόρησε και ο ίδιος με τον τρόπο που κάποιοι θέλησαν να παρουσιάσουν την ήττα του Ολυμπιακού από τον ΠΑΟΚ. Προφανώς και θα αναδεικνύει τις επιτυχίες της ομάδας του, το πόσο καλή δουλειά έκανε μαζί με τους παίκτες του αυτή τη σεζόν.

Αυτοί το δούλεψαν άλλωστε, το έχτισαν και συνεχίζουν. Τη σεζόν 2019-20 έτρεχαν και τέτοια ημέρα πέρσι και συνεχίζουν… Υπάρχουν και όρια στον αθλητισμό και στο ποδόσφαιρο ειδικότερα, αλλά ο Μαρτίνς τα ματς με την ΑΕΚ στον τελικό και τους Γουλβς, δεν θα τα αφήσει έτσι.

Το ίδιο και οι παίκτες του που γνωρίζουν ότι έχουν σημαντικά κίνητρα σε αυτές τις δύο αναμετρήσεις. Εκεί στοχεύουν όλοι πλέον στο σύλλογο και λογικό να κατέβει και ο ρυθμός.

 

οηγή:sport24.gr