Είδε Γουλβς ο Μαρτίνς-Τι… εντόπισε

Την ώρα που είναι στον «αέρα» η διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας με την ΑΕΚ, στον Ολυμπιακό καταστρώνουν τα πλάνα τους για τη ρεβάνς με τη Γουλβς στο «Μολινό» για τη φάση των «16» του Europa League.

Ο Πέντρο Μαρτίνς παρακολούθησε το πρόσφατο παιχνίδι της αγγλικής ομάδας με τη Γουλβς και έβγαλε αρκετά χρήσιμα συμπεράσματα όσον αφορά τον τρόπο με τον οποίο αγωνίζεται η ομάδα του Νούνο Εσπίριτο Σάντο μετά την καραντίνα.

Ο Πορτογάλος διαπίστωσε πως οι «λύκοι» έχουν κάποιες αδυναμίες, τις οποίες μπορούν οι Πειραιώτες να εκμεταλλευτούν στο προσεχές μεταξύ τους παιχνίδι και φυσικά θα μεταφέρει στην ανάλυση του ματς στους ποδοσφαιριστές του.

Το μόνο σίγουρο είναι πως οι «ερυθρόλευκοι» θα πρέπει να σκοράρουν στο Νησί για να πάρουν το προβάδισμα για την πρόκριση στο Final 8 του Europa League που θα διεξαχθεί στη Γερμανία, όπου θα αντιμετωπίσουν μία εκ των Σεβίλλης η Ρόμα στην προημιτελική φάση της διοργάνωσης.

Η Γουλβς λόγω των καλών αποτελεσμάτων που έχει στους τελευταίους αγώνες της στην Premier League έχει αρχίσει να παίρνει ψυχολογία, ενώ παράλληλα βγαίνουν στο προσκήνιο παίκτες όπως ο Ποντένσε που δεν είχε κάνει το ιδανικό «ποδαρικό» μετά τη μεταγραφή του.

sport-fm.gr

Σχόλια Facebook

Σχολιάστε