Ο Ομπάμα στον αγώνα για νίκη του Μπάιντεν

Νέα Υόρκη.- Αποφασισμένος να στηρίξει με κάθε τρόπο τον πρώην αντιπρόεδρό του Τζο Μπάιντεν προκειμένου να διώξει τον Ντόναλντ Τραμπ από τον Λευκό Οίκο είναι ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα.

Ο Δημοκρατικός πρώην πρόεδρος εντείνει τις πρωτοβουλίες για να δώσει ώθηση στην προεκλογική εκστρατεία του πρώην αντιπροέδρου του Τζο Μπάιντεν, ο οποίος θα αντιμετωπίσει τον Ρεπουμπλικανό δισεκατομμυριούχο την 3η Νοεμβρίου.

Με μία ανάρτησή του στο twitter προωθεί βίντεο υπό τη λεζάντα «Τίποτα καλύτερο από μία συζήτηση με τον φίλο μου Τζο», όπου συνομιλεί με τον υποψήφιο, ενώ βρίσκονται στο ίδιο δωμάτιο, αλλά σε απόσταση, προκειμένου να τηρούνται οι υγειονομικοί κανόνες της εποχής του νέου κορονοϊού.

Σε ένα σύντομο απόσπασμα του βίντεο διακρίνονται οι δύο άνδρες, οι οποίοι εμφανίζονται για πρώτη φορά μαζί από την έναρξη της προεκλογικής εκστρατείας, ενώ συζητούν. «Θα μπορούσες να φανταστείς, όταν ήσουν πρόεδρος ότι απλά θα έλεγες: “Δεν είμαι υπεύθυνος, δεν είμαι υπεύθυνος;”», λέει ο Τζο Μπάιντεν αναφερόμενος στη συμπεριφορά του Ντόναλντ Τραμπ μπροστά στην πανδημία. «Δεν θα σκεφτόμασταν ποτέ να χρησιμοποιήσουμε αυτές τις λέξεις όταν ήμασταν στην εξουσία», απαντά ο Ομπάμα, που αποχώρησε από την εξουσία τον Ιανουάριο του 2017, με τη δημοτικότητά του στο ζενίθ και μετρά περισσότερους από 120 εκατομμύρια ακολούθους στο Twitter. Ο Τζο Μπάιντεν έχει λίγους παραπάνω από 7 εκατομμύρια.

Σχόλια Facebook

Σχολιάστε