ΜΟΔΑ: HOTPANTS

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΚΟΝΔΥΛΟΠΟΥΛΟΥ

Τα hot pants ή  αλλιώς τα καυτά σορτς είναι τα σούπερ κοντά σορτσάκια  τα οποία έκαναν θραύση τη δεκαετία του 70. Οι γυναίκες τα επέλεγαν για τις εμφανίσεις τους από το γραφείο μέχρι το πάρτι .

Ενώ τα “καυτά σορτς”  ήταν ένα πολύ δημοφιλές  κομμάτι  στις αρχές της δεκαετίας του 1970 από τα μέσα της δεκαετίας συνδέθηκαν με τη βιομηχανία του σεξ γεγονός που συνέβαλε στην πτώση τους από τη μόδα.

Ωστόσο, τα  “καυτά σορτς”  παρέμειναν δημοφιλή ως  ενδυμασία για clubing  μέχρι το 2010 και χρησιμοποιήθηκαν συχνά από τη βιομηχανία της ψυχαγωγίας  ιδιαίτερα ως μέρος κοστουμιών για  μαζορέτες ή για χορεύτριες. 

Γνωστές σταρ της showbiz όπως  η Britney Spears και η Kylie Minogue επέλεξαν τα “hot pants’ για τις εμφανίσεις τους στη σκηνή.Τα hot pants λοιπόν έκαναν ένα θριαμβευτικό comeback το φετινόΚαλοκαίρι.

Μπορείτε να επιλέξετε ένα  λευκό που είναι ένα πασπαρτού κομμάτι το οποίο μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες ανάλογα με το τοπ που θα επιλέξετε.Εξισορροπήστε ένα σύνολο με στενό ίσιο σορτσάκι, φορώντας ένα μπλουζάκι σε Α γραμμή.Αποφύγετε να φορέσετε παπούτσια μέχρι το γόνατο, διότι θα κάνουν τα πόδια να δείχνουν πιο κοντά.Αν φορέσετε ένα μονόχρωμο σορτς, μπορείτε να το απογειώσετε με εντυπωσιακά κολιέ ή βραχιόλια.