ΜΟΔΑ: Σορτσάκια

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ  ΚΟΝΔΥΛΟΠΟΥΛΟΥ

Ένα ρούχο που μπορεί να φορεθεί όλη μέρα κάθε μέρα το Καλοκαίρι, είναι τα σόρτς. Από μακριές βερμούδες, μέχρι στενά κοντά . Η τάση καλά κρατεί εδώ και αρκετές σεζόν!

Ναι μεν το κομμάτι αυτό είναι βολικό και άνετο αλλά η επιλογή του παίζει σημαντικό ρόλο. Γυναίκες, πρέπει να γνωρίζετε ότι ανάλογα την ηλικία που βρισκόμαστε επιλέγουμε και το αντίστοιχο στυλ του συγκεκριμένου ρούχου.

Ηλικία των 20! Δικαιούστε και επιτρέπεται  να βάλετε καυτά shorts, εκμεταλλευτείτε αυτή την υπέροχη δεκαετία που διανύετε και αναδείξτε τα πόδια σας μέσα από κοντά κομμάτια που μπορεί να έχουν ξέφτια ή σκισίματα. Για το απόλυτο casuallook συνδυάστε το με σανδάλια, sneakers ή και αρβυλάκια ενώ μπορείτε να τους δώστε μια formal διάθεση με ένα ζευγάρι γόβες.

Ηλικία των 30!Επιλέξτε ψηλόμεσαshorts, είναι ο πιο κατάλληλος τύπος σε αυτή την ηλικία. Κρατήστε τα καυτά σορτσάκια μόνο για την παραλία, ενώ τα ψηλόμεσα θα αναδείξουν τη σέξι και παράλληλα κομψή πλευρά σας.

Ηλικία των 40!Προτιμήστε τα boyfriendshorts, όσο πιο πολύ μεγαλώνουν οι γυναίκες, τόσο περισσότερη  προσοχή στα ρούχα απαιτείται. Δείξτε, την προτίμησή σας στο boyfriendtrend που θυμίζει κομψές βερμούδες και σίγουρα θα βγείτε κερδισμένες. Αν σκοπεύετε να βάλετε ένα denim σορτσάκι σε δημόσια εμφάνιση, τότε συνδυάστε το με μία καθωσπρέπει μπλούζα, με ένα σακάκι ή ένα κομψό τοπ κι αφήστε στην άκρη τα τυπωμένα t-shirts.

Ηλικία των 50!Ξεχάστε τα denim αν καισυνήθως λένε πως το jean ενδείκνυται για κάθε ηλικία αλλά η συγκεκριμένη εκδοχή του είναι απαγορευτική για γυναίκες άνω των 50. Αν ανήκετε σε αυτό το ηλικιακό γκρουπ, αναζητήστε πιο μαλακά υφάσματα, όπως το βαμβάκι ή το λινό, που είναι περισσότερο σοφιστικέ. Το σωστό μήκος είναι μέχρι το γόνατο που θα κρύβει τυχόν ατέλειες που έχει ο μηρός ενώ παράλληλα θα επιμηκύνει το πόδι, ειδικά όταν συνδυαστεί με ψηλοτάκουνα.

Ηλικία των 60! Δείξτε τόλμη και επιλέξτε βερμούδα , κομμάτι που τελειώνει λίγο πριν το γόνατο είναι η ιδανική πρόταση, καθώς είναι δροσερή και διαθέτει λίγο παραπάνω ύφασμα, για να αισθάνεστε άνετα. Λέμε όχι στα κοντά  σορτσάκια. Επιλέξτε απλά και ήρεμα σχέδια και χρώματα, κυρίως μονόχρωμα και όχι πολύχρωμα με σκισίματα. Σκεφτείτε, πως δεν χρειάζεται να αποδείξετε σε κανέναν ότι είστε μέσα στη μόδα και νιώθετε νέα επειδή φοράτε κοντό σορτσάκι. Γυναίκες , ένα ακόμη κομμάτι στη γκαρνταρόμπα μας  μπορεί με την σωστή επιλογή και το σωστό συνδυασμό να μας προσφέρει άνεση και μοδάτες εμφανίσεις. Απόλαυσε το J