Πέθανε ο Σάββας Θεοδωρίδης

Δυστυχώς, είναι αλήθεια… Ο Σάββας Θεοδωρίδης δεν είναι πια μαζί μας… Ο αιώνιος έφηβος του Ολυμπιακού έφυγε από τη ζωή στα 85 του χρόνια μετά από πολυήμερη νοσηλεία.

Μια εμβληματική φυσιογνωμία του Ολυμπιακού και του ελληνικού ποδοσφαίρου ταξίδεψε για τη γειτονιά των Αγγέλων και θα παρακολουθεί τον Θρύλο του από ψηλά.

Διαβάστε επίσης: Σάββας Θεοδωρίδης, η ζωή του ένας Θρύλος

Και θα πανηγυρίζει μαζί του για τους επόμενους τίτλους, τις διακρίσεις και τις μεγάλες νίκες. Όπως αυτές που πανηγύρισε σε όλη τη ζωή του.

Ο επίτιμος πρόεδρος του Ολυμπιακού, που νοσηλευόταν σε μονάδα εντατικής θεραπείας τις τελευταίες ημέρες, ταλαιπωρήθηκε πολύ εδώ και μήνες από ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Πολλές φορές είχε καταφέρει να σταθεί όρθιος και να βγεις νικητής στη μάχη που έδινε.

Δυστυχώς, ο θρύλος του Ολυμπιακού άφησε την τελευταία του πνοή πριν από λίγη ώρα, σκορπώντας θλίψη σε όλη την Ελλάδα.

Ο Σάββας Θεοδωρίδης ήταν 85 ετών και υπήρξε για μια ζωή στο πλάι του Ολυμπιακού.

Βαγγέλης Μαρινάκης : «Έφυγε ένας μεγάλος Ολυμπιακός. Σάββα, καλό ταξίδι στις αιώνιες θάλασσες…»

Ο Σάββας Θεοδωρίδης έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών σκορπώντας τη θλίψη στην οικογένεια του Ολυμπιακού και σε όλη τη φίλαθλη Ελλάδα.

Τα συλλυπητήρια μηνύματα για τον θρύλο του Ολυμπιακού είναι πολλά, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να στέλνει το δικό του μέσω των Social Media, μιλώντας για τη σχέση του με τον Σάββα, κάνοντας λόγο για ένα μεγάλο Ολυμπιακό και εκφράζοντας τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Σάββα Θεοδωρίδη.

Αναλυτικά το μήνυμά του:

«Έφυγε σήμερα ένας μεγάλος Ολυμπιακός. Με τον Σάββα είχα μία ιδιαίτερη σχέση αγάπης και αλληλοκατανόησης εντός και εκτός γηπέδων. Ένας άνθρωπος που επί δεκαετίες προσέφερε ανιδιοτελώς τα μέγιστα στην ομάδα μας. Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

Σάββα έφυγες για άλλη μια φορά πρωταθλητής! Καλό ταξίδι στις αιώνιες θάλασσες…».

 

Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Ολυμπιακός αποχαιρετά τον Σάββα Θεοδωρίδη

Αναλυτικά η ανακοίνωση των πρωταθλητών Ελλάδας:

“Αν ο όρος «στρατιώτης του Ολυμπιακού» μπορεί ποτέ να προσωποποιηθεί, είναι δεδομένο πως θα έχει τη μορφή του ανυπέρβλητου Σάββα Θεοδωρίδη. Αγωνιζόμενος στη θέση του τερματοφύλακα, υπήρξε μέλος της θρυλικής ομάδας των έξι συνεχόμενων πρωταθλημάτων, με τον ίδιο να ξεκινά τη σταδιοδρομία του στον δαφνοστεφανωμένο έφηβο το 1953. Φόρεσε την ερυθρόλευκη μέχρι το τέλος της καριέρας του το 1962 όταν και «κρέμασε» τα γάντια του.

Πάντα κοντά στον αγαπημένο του Ολυμπιακό , δεν σταμάτησε λεπτό να τον υπηρετεί από διαφορετικά πόστα, μεταξύ άλλων ως αντιπρόεδρος και γενικός αρχηγός, κατακτώντας, μεταξύ άλλων, επτά συνεχόμενα πρωταθλήματα. Τα τελευταία χρόνια είχε τον τίτλο του επίτιμου προέδρου του συλλόγου.

Είχε την ευτυχία να πανηγυρίσει μαζί με τους παίκτες και να σηκώσει το κύπελλο του 45ου Πρωταθλήματος Ελλάδας, το οποίο του αφιέρωσε προσωπικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Σάββα Θεοδωρίδη.

Σάββα Θεοδωρίδη, καλό ταξίδι στις αιώνιες θάλασσες…”.