Βήμα παραμονής για Χασάν

Παρών στην πρώτη προπόνηση του Ολυμπιακού ήταν ο Αχμέντ Χασάν, σε μία εξέλιξη που αποτελεί ένα πρώτο βήμα για την οριστική παραμονή του στους «ερυθρολεύκους».
Στη σημερινή πρώτη προπόνηση του Ολυμπιακού ήταν παρών και ο Αχμέντ Χασάν, όπως μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος.

Πρόκειται για μία κίνηση που δείχνει ξεκάθαρα την επιθυμία τόσο των «ερυθρολεύκων» όσο και του παίκτη για το μέλλον και αποτελεί ένα πρώτο βήμα για την παραμονή του Αιγύπτιου φορ στον Πειραιά, που αγωνίστηκε στο δεύτερο μισό του 2019/20 ως δανεικός από την Μπράγκα και έχει ακόμα συμβόλαιο με τον πορτογαλικό σύλλογο. Αξίζει να σημειωθεί ανάμεσα στους Πορτογάλους και τον Ολυμπιακό δεν έχει επέλθει ακόμα οριστική συμφωνία για τον 27χρονο επιθετικό, αλλά το γεγονός ότι έδωσε κανονικά το «παρών» στη σημερινή προπόνηση, καταδεικνύει τις προθέσεις των πρωταθλητών Ελλάδας.

Κανονικά στην προπόνηση ήταν και ο Ούγκο Κάιπερς που ήταν δανεικός στην Αζαξιό. Ο Ολλανδός επιθετικός ήταν σε συζητήσεις με ομάδα του εξωτερικού, προκειμένου να συνεχίσει εκεί την καριέρα του πάλι με τη μορφή δανεισμού, αλλά η προοπτική αυτή «ναυάγησε» και τέθηκε κανονικά υπό τις οδηγίες του Πέδρο Μαρτίνς.

Στο μεταξύ, οριστικοποιήθηκε η διεξαγωγή φιλικού προπονητικού χαρακτήρα με τον ΠΑΣ Γιάννινα την Κυριακή (23/8, 19:30) στου Ρέντη.