Εθνική Ελλάδας: 4-2-3-1 κόντρα στη Σλοβενία

Ο Τζον Φαν Σιπ γνωστοποίησε στους διεθνείς την ενδεκάδα της Εθνικής στον αγώνα με τη Σλοβενία και ο Σβάρνας κάνει ντεμπούτο με τη γαλανόλευκη, ενώ η διάταξη θα είναι 4-2-3-1.

ομοσπονδιακός προπονητής, Τζον Φαν Σιπ, έκανε γνωστή την ενδεκάδα της Εθνικής ομάδας στον αποψινό αγώνα με τη Σλοβενία (21:45) για την πρεμιέρα των ομίλων της 3ης κατηγορίας του Nations League.

Η γαλανόλευκη, όπως είχε γράψει από χθες (2/9) το Sport24.gr, θα κατέβει με διάταξη 4-2-3-1 και ντεμπούτο θα κάνει ο Σβάρνας με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, όντας στο πλάι του Σιόβα στο κέντρο της άμυνας.

Η Εθνική ξεκινάει στον αγώνα με τους Μπάρκα, Γιαννουλη, Σβάρνα, Σιόβα, Μπακάκη, Ζέκα, Κουρμπέλη, Μάνταλο, Μπακασέτα, Λημνιό και Παυλίδη.

Ο γκολκίπερ της Σέλτικ θα είναι στο τέρμα, με τον Γιαννούλη στο αριστερό άκρο της άμυνας, τον Μπακάκη στα δεξιά και τους Σβάρνα-Σιόβα ως δίδυμο των στόπερ.

Στον άξονα θα είναι οι Ζέκα και Κουρμπέλης, με τους Μάνταλο και Λημνιό στις δυο πτέρυγες και τον Μπακασέτα να κινείται πίσω από τον Παυλίδη, ο οποίος θα βρίσκεται στη γραμμή κρούσης.