Προσφορά σε όλα τα επίπεδα

Η προσφορά της Ομογένειας προς την ελληνική πατρίδα (και όχι τις κυβερνήσεις της) είναι διαχρονική και ιδιαίτερα σημαντική. Η απονομή του Ταξιάρχη του Τάγματος της Τιμής από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου στον Μάικλ Δουκάκη, έναν από τους δεκάδες βραβευθέντες με ανώτατες τιμητικές διακρίσεις από την ελληνική Πολιτεία, ομογενείς μας, το πιστοποιούν.

Ωστόσο, διαρκής είναι και η προσπάθεια των ομογενειακών Οργανώσεων να προσφέρουν στην πατρίδα. Σε όλους τους τομείς. Ένας από αυτούς, που αφορά στην ενημέρωση του λαού για τα τεκταινόμενα στα Ανατολικά μας σύνορα, προέρχεται από την μεγάλη ομογενειακή Οργάνωση ΑΗΕΡΑ,  και, ειδικότερα από το Τμήμα 10 Pericles (Παπάγου-Χολαργού).

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Προέδρου του Τμήματος Νίκου Παπαδόπουλου,  “στα πλαίσια του ”Defend Hellenism” της ΑΗΕΡΑ το οποίο υλοποιείται με τους αγώνες για υποστήριξη των ελληνικών δικαίων στις ΗΠΑ και σε όλον τον κόσμο, ο πρόεδρος και τα μέλη του10 Pericles (Παπάγου-Χολαργού) της ΑΗΕΡΑ ΗΕLLAS D-25, σας προσκαλούμε στην διαδικτυακή εκδήλωση με τίτλο ”Ελλάδα και Τουρκία σε πορεία σύγκρουσης;” στις 16 Σεπτεμβρίου και ώρα 20:00μμ. Ομιλητής θα είναι ο πρέσβης επί τιμή Κύριος Νίκος Κανέλλος ο οποίος θα σχολιάσει τις εξελίξεις που δοκιμάζουν τον Ελληνισμό και για τις τουρκικές προκλήσεις. O πρέσβης επί τιμή Νίκος Κανέλλος είχε υπηρετήσει τα ελληνικά συμφέροντα ως πρεσβευτής μας στο Αζερμπαϊτζάν το οποίο είναι σημαντικός σύμμαχος της Τουρκίας.

Συντονιστής της ομιλίας ο Αλέξανδρος Δρίβας, μέλος του τμήματος 10 Pericles (Παπάγου-Χολαργού)”.

Την ανοικτή αυτή διαδικτυακή εκδήλωση, της Τετάρτης, 16 Σεπτεμβριου στις 8 το βράδυ μέσω ΖΟΟΜ, είναι καλό να την παρακολουθήσουν όχι μόνο τα μέλη αλλά και φίλοι της ΑΗΕΡΑ καθώς θα δώσει απαντήσεις σε πολλά ερωτήματα γύρω από την προκλητική συμπεριφορά της Τουρκίας στην Ανατολική Μεσόγειο, αλλά και γύρω από την “συγκρατημένη” αντίδραση της ΕΕ και των ΗΠΑ, απέναντι στην προκλητικότητα του Ταγίπ Ερντογάν.

Σχετικά ο κ. Παπαδόπουλος αναφέρει στην ανακοίνωσή του:  “Παρακαλώ, καλέστε και φίλους σας να παρακολουθήσουν την εκδήλωση μας και γιατί όχι share το κείμενο στο FACEBOOK η αλλα social media.  Oπως αντιλαμβάνεσθε αυτή ειναι μια ‘ανοικτή’ εκδήλωση για εσάς και τους φίλους σας.  Ο ομιλητής εχει πολλά να μας πει γι’ αυτο το πολύ καίριο θέμα.  Ο κύριος Κανελλος θα δεχθεί και ερωτήσεις”.

Σας περιμένουμε, λοιπόν.