Εμβιλά : «Ηρθα για να κατακτήσω τίτλους»

Ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού είναι και επίσημα από το μεσημέρι της Δευτέρας ο Γιαν Εμβιλά, με τον Γάλλο μέσο στις πρώτες του δηλώσεις μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, να εκφράζει την επιθυμία του να κατακτήσει τίτλους με την ερυθρόλευκη φανέλα.

«Ο Ολυμπιακός είναι ο ένας μεγάλος σύλλογος και ο μεγαλύτερος στην Ελλάδα» ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε: «Αυτό που ονειρεύομαι είναι τίτλους. Εως τώρα δεν έχει κερδίσει ποτέ τίτλο. Οταν ήρθε η πρόταση του Ολυμπιακού το πρώτο που σκέφτηκα ήταν να έρθω εδώ για να κατακτήσω τίτλους.

Θέλω λοιπόν να κερδίσω το πρωτάθλημα, το Κύπελλο και να πάω όσο πιο μακριά γίνεται στο Champions League. Ελπίζω η εξυπνάδα μου στο παιχνίδι και παράλληλα η εμπειρία μου να βοηθήσουν. Είμαι ανυπόμονος να φορέσω τη φανέλα αυτού του πολύ μεγάλου συλλόγου», τόνισε στο επίσημο κανάλι του Ολυμπιακού.

Τέλος, έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο της πειραϊκής ομάδας, τονίζοντας ότι θα τα δώσει όλα για να βοηθήσει τον Ολυμπιακό να πετύχει τους στόχους του. «Θέλω να πω στους φιλάθλους ότι είμαι εδώ για να τα δώσω όλα!», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γάλλος.