Επίκαιρα και ενδιαφέροντα θέματα

Πολύ επίκαιρα και ενδιαφέροντα θέματα σχετικά με την παρούσα κατάσταση στην Ελλάδα θα καλύψουν, με ομιλίες,  στο πλαίσιο των εργασιών της Συνεδρίασης  του Τμήματος Chapter HJ-10 της ΑΗΕΡΑ-Ελλάς που θα δίνει διαδικτυακά τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2020 στις 8 το βράδυ. Ομιλητές ο  Αδελφος Dr. Κωνσταντινος Δρετακης και ο Μανωλης Ισχακης (πρωην μελος του Τμηματος HJ-10, ποθ τώρα εργαζεται στο Λονδινο). Ο κυριος Ισχακης θα μιλησει, μεταξύ άλλων, για το πως μπορούμε να διαχειριστούμε το φόβο (πανδημία, κλπ.)

Ειδικότερα, η σχετική ανακοίνωση του Προέδρου του Τμήματος Chapter HJ-10, Αδελφός Νίκου Παπαδόπουλου, έχει ως εξής:

<< Ακολουθώντας το πρόγραμμα δραστηριοτήτων που σας έχω ανακοινώσει πρόσφατα, η επόμενη  ΣΥΝΕΡΔΡΙΑΣΗ του Τμήματός μας θα γίνει-

       ΔΕΥΤΕΡΑ, 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 8 ΤΟ ΒΡΑΔΥ.

 Παρακάτω βλέπετε το link που θα χρησιμοποιήσετε για να μπείτε στο ΖΟΟΜ.

Join Zoom Meeting 

https://us02web.zoom.us/j/6185278026?pwd=SkRDY21CcndkUDNYWnZjSFIvWkxBQT09 

Meeting ID: 618 527 8026        Passcode: 3cYPH8 

Με μεγάλη μας άχαρα θα έχουμε δυο ομιλητές οι οποίοι θα καλύψουν πολύ επίκαιρα και ενδιαφέροντα θέματα σχετικά με την παρούσα κατάσταση στη χώρα μας με την πανδημία COVID 19.  ΟΙ ΟΜΙΛΗΤΕΣ ΘΑ ΔΕΧΘΟΥΝ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ.

Πρωτος ομιλητης-Αδελφός Dr. Κωνσταντινος Δρετακης

Δευτερος ομιλητης-Μανωλης Ισχακης(πρωην μελος του Τμηματος HJ-10; εργαζεται στο Λονδινο)

Ο κύριος Ισχάκης είναι συγγραφέας του βιβλιου “ΝLP !  Το κλειδί του μυαλού μας και δημιουργός της μεθόδου Holistic Result Coaching.”  Το βιβλίο εχει σκοπό να βοηθήσει ανθρώπους να εκπαιδεύσουν το νευρικό τους σύστημα έτσι ώστε να γίνουν συναισθηματικό ισχυροι.  Στην ομιλια του ο κυριος Ισχακης θα μιλησει, μεταξυ αλλων, για το πως μπορουμε να διαχειριστουμε το φοβο (πανδημια, κλπ.)

 

Σας περιμενουμε τη Δευτερα βραδυ στιις 8 μμ.  Μπορειτε να προσκαλεσετε στην εκδηλωση φιλους σας.  Θα ειναι μια πολυ ενδιαφερουσα εκδηλωση.

 

Αδελφικα,

 

Νικος Παπαδοπουλος, PSG

Chapter President, HJ-10

Φωτογραφία ο Νίκος Παπαδόπουλος