ΜΟΔΑ: Toβολάν παραμένει

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΚΟΝΔΥΛΟΠΟΥΛΟΥ

Οι τάσεις στο χώρο της μόδας πάνε κι έρχονται, αλλά το βολάν παραμένει και φέτος ένα λατρεμένο κομμάτι για πολλές γυναίκες. Μπορεί να προσθέτει όγκο αλλά δίνει ένα όμορφο στυλ. Δίνει κίνηση και τσαχπινιά στο ντύσιμο σας.

Φανταστείτε να περπατάτε στο δρόμο και οι λεπτομέρειες των ρούχων σας να κινούνται μαζί με το πέρασμα του αέρα. Ο λόγος για τα βολάν που μπαίνουν σε κάθε λογής ρούχο για να του γνωρίσουν τη μαγεία της κίνησης και της άνοιξης. Το βολάν υπάρχει παντού και φέτος, αποδεικνύοντας πως είναι μια από τις αγαπημένες τάσεις της μόδας που αγάπησαν οι γυναίκες. Ένα απλό κομμάτι υφάσματος είναι ικανό για πολλά: δίνει κίνηση, τσαχπινιά και χαρούμενη διάθεση σε ολόκληρο το look.

Αν επιλέξετε να ακολουθήσετε αυτό το fashiontrend θα πρέπει να γνωρίζετε πως έχει την τάση να τονίζει το σημείο στο οποίο βρίσκεται. Επομένως, αν για παράδειγμα έχετε πλούσιο μπούστο και δεν θέλετε να το κάνετε να φαίνεται ακόμη μεγαλύτερο, αποφύγετε να φορέσετε ένα top ή φόρεμα με βολάν στο στήθος. Αν πάλι το ντεκολτέ σας δεν είναι πολύ έντονο, τότε μπορείτε να το τονίσετε περισσότερο με βολάν.Ένα παιχνίδι ξεκινά με το εφέ του βολάν σε άπειρα κομμάτια  της γυναικείας γκαρνταρόμπας, που κάθεμια από εμάς πρέπει να δοκιμάσει.

Βρείτε ποιο σας ταιριάζει και να είστε σίγουρες ότι θα κερδίσετε τις εντυπώσεις!

Σχόλια Facebook

Website Comments

Σχολιάστε