Χανιά: Κλείδωσε τη γυναίκα και τα δύο νεογέννητα μωρά του έξω από το σπίτι

Απίστευτο περιστατικό στα Χανιά της Κρήτης. Ένας 36χρονος κλείδωσε τη γυναίκα και τα δύο νεογέννητα μωρά του έξω από το σπίτι τους. Όλα ξεκίνησαν πριν από 25 ημέρες, όταν η σύζυγος του 36χρονου, μία 25χρονη από τα Χανιά, έφερε στον κόσμο δυο υγιέστατα κοριτσάκια.

Τρεις μέρες αργότερα η νεαρή μητέρα και τα νεογέννητα πήραν εξιτήριο από το νοσοκομείο και γύρισαν στο σπίτι τους στον Πλατανi;a. Όμως εκεί τους περίμενε μία άσχημη έκπληξη. Ο 36χρονος είχε αλλάξει κλειδαριά στην εξώπορτα με αποτέλεσμα η κοπέλα και τα μόλις 3ημερών δίδυμα να μην μπορούν να μπουν στο σπίτι τους και να αναγκαστούν να πάνε στο πατρικό της 25χρονης σε περιοχή του Ακρωτηρίου.

Τι καταγγέλλει η νεαρή μητέρα

Όπως κατήγγειλε στο zarpanews.gr η νεαρή μητέρα, όλα έγιναν για ένα όνομα. Το όνομα της πεθεράς της για την ακρίβεια, το οποίο επιμόνως ο 36χρονος ζητούσε να δώσουν στο ένα κοριτσάκι. Οι κακές σχέσεις με την πεθερά της έκαναν την 25χρονη να αρνείται, με αποτέλεσμα καθημερινά στο σπίτι τους να σημειώνονται καυγάδες. Ένας τέτοιος καυγάς την οδήγησε στο νοσοκομείο με συσπάσεις τον περασμένο Αύγουστο και χρειάστηκε να νοσηλευτεί μέχρι να γεννήσει.

Οι καυγάδες όμως για το θέμα του ονόματος, σύμφωνα με την 25χρονη, συνεχίζονταν και στο νοσοκομείο, ενίοτε και μπροστά σε ξένους με αποτέλεσμα να ζητήσει από τον σύζυγό της να μην πηγαίνει και την ταράζει.

Ο 36χρονος πήγε στο νοσοκομείο την ημέρα που έγινε πατέρας, είδε για μια ώρα τα νεογέννητα κοριτσάκια, έφυγε και δεν ξαναγύρισε.

Η 25χρονη δήλωσε μάλιστα ότι δεν μπορεί να ανταπεξέλθει οικονομικά στις υποχρεώσεις που έχουν τα μωρά. Εκείνη αρχικώς θεώρησε πως πρόκειται για κάτι παροδικό, αλλά προς έκπληξη της την επόμενη μέρα έμαθε μέσω μηνύματος, πως ο σύζυγος της άλλαξε κλειδαριά στο σπίτι που έμεναν όσο καιρό ήταν ζευγάρι.

Μάλιστα ακόμα και χωρίς να βλέπει τα μόλις 25 ημερών κοριτσάκια, ο 36χρονος συνεχίζει και ζητάει από την νεαρή μητέρα να πάει να δηλώσει τα παιδιά με τα ονόματα που εκείνος της υποδείκνυε. Η υπόθεση έχει πάρει πλέον το δρόμο της δικαιοσύνης με ασφαλιστικά μέτρα, κλητήρες και δικηγόρους.