Τουρίστες «άρπαξαν» λεωφορείο στον Πόρο

Πόρος.- Ολλανδοί τουρίστες παραβίασαν ιδιωτικό λεωφορείο στον Πόρο και έκαναν βόλτα στο νησί χορεύοντας γυμνοί.

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα τα ξημερώματα της Πέμπτης 8 Οκτωβρίου στον Πόρο όπου μία παρέα βορειοευρωπαίων τουριστών, πιθανότατα σε κατάσταση μέθης, παραβίασαν ιδιωτικό λεωφορείο της τοπικής συγκοινωνίας, που ήταν παρκαρισμένο στο δυτικό λιμάνι του νησιού.

Όπως αναφέρει το saronicmagazine.gr κατάφεραν και το έθεσαν σε κίνηση και βόλτες στον Πόρο χορεύοντας γυμνοί μέσα στο όχημα.

Η ίδια ιστοσελίδα αναφέρει πως το λεωφορείο που οδηγούσαν οι μεθυσμένοι τουρίστες γύρισε όλο το νησί δύο φορές και έφτασε μέχρι την περιοχή του Μοναστηριού. Το λεωφορείο έγινε αντιληπτό από τον φρουρό του ΚΕ Πόρος, ο όποιος ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία.

Το περιπολικό εντόπισε και ακινητοποίησε το λεωφορείο της τοπικής συγκοινωνίας ενώ την ίδια στιγμή οι 10-13 μεθυσμένοι Ολλανδοί πετάχτηκαν από την πόρτα και τα παράθυρα και διέφυγαν. Ο τουρίστας που οδηγούσε το κλεμμένο λεωφορείο συνελήφθη και το πρωί της Πέμπτης, αφέθηκε ελεύθερος με εντολή εισαγγελέα, σχηματίστηκε δικογραφία, ενώ αναμένεται να οριστεί δικάσιμος. Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν υπήρξαν φθορές στο όχημα.