Λουτράκι : Έγκλημα πάθους βλέπουν οι αρχές σε διπλή δολοφονία

Σε έγκλημα πάθους φαίνεται ότι αποδίδουν οι αστυνομικοί την διπλή δολοφονία που αποκαλύφθηκε στο Λουτράκι, με θύματα μια 45χρονη Ουκρανή και έναν άνδρα, οι οποίοι εντοπίστηκαν χθες σε λίμνη αίματος.

Το μακάβριο αυτό θέαμα αντιμετώπισαν οι άνδρες της αστυνομίας, όταν μετά από ώρες όπου αναζητούσαν την άτυχη γυναίκα μπήκαν στο στο σπίτι της. Τα πτώματά τους έφεραν πολλαπλά χτυπήματα από μαχαίρι ή άλλο αμβλύ αντικείμενο σε όλο το σώμα, ενώ βρέθηκαν εντελώς γυμνά, σύμφωνα με πληροφορίες του loutrakiblog.gr!

Φυσικά, στο σπίτι στην περιοχή Φλάμπουρο του Λουτρακίου έχουν φτάσει άνδρες της Εγκληματολογικής υπηρεσίας που το ερευνούν εξονυχιστικά.

Σε ανθρωποκτονία αποδίδεται ο θάνατος τους

Σε ανθρωποκτονία αποδίδεται ο θάνατος του άνδρα και της γυναίκας, που βρέθηκαν σήμερα νεκροί μέσα σε σπίτι στην περιοχή Φλάμπουρο του Λουτρακίου, σύμφωνα με όσα ανέφερε στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο προϊστάμενος της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Ναυπλίου και Καλαμάτας, Νικόλαος Κωτακίδης.

Όπως είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο κ. Κωτακίδης, μετά την αυτοψία που διενήργησε απόψε μέσα στο σπίτι, και οι δύο σοροί έφεραν πολλαπλά κτυπήματα στο κεφάλι, τα οποία εκτιμάται ότι προκλήθηκαν από όργανο που έχει όγκο.

Αύριο αναμένεται να γίνει η νεκροψία – νεκροτομή στις σορούς του άνδρα και της γυναίκας, ενώ οι αστυνομικοί συνεχίζουν τις έρευνες και τη συλλογή στοιχείων, για την διαλεύκανση της υπόθεσης.

Ποια είναι η 45χρονη που βρέθηκε νεκρή

Η αλλοδαπή γυναίκα, που εργάζεται ως μασέζ, τα τελευταία χρόνια σχετιζόταν με αλλοδαπό άνδρα, ενώ είχε πάρει διαζύγιο πριν από αρκετά χρόνια από έναν γνωστό επιχειρηματία της Μυκόνου.

Μάλιστα, η ίδια διατηρεί σπίτι και στο Λουτράκι, στην οδό Μεγάλου Αλέξανδρου. Αυτό είναι και ένα σημαντικό στοιχείο, σχετικά με την ταυτότητα του άνδρα που βρέθηκε νεκρός δίπλα στην κοπέλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας που βρέθηκε νεκρός δίπλα στη 45χρονη, ήταν περίπου της ίδιας ηλικίας ενώ, διατηρεί επιχείρηση κοντά στο σπίτι της στο Λουτράκι.

Μάλιστα, στον επιχειρηματία φέρεται να ανήκει το όχημα, που εντοπίστηκε έξω από το σπίτι της στο Φλάμπουρο. Σύμφωνα με μαρτυρίες, η 45χρονη και ο επιχειρηματίας, φέρεται να είχαν συνάψει σχέση τις τελευταίες 2 εβδομάδες. Aναζητείται από την αστυνομία ο πρώην σύντροφος της γυναίκας, αλβανικής καταγωγής.

Το χρονικό της υπόθεσης

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τα μεσάνυχτα. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ΙΧ υβριδικό αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες και κάηκε ολοσχερώς λίγο πριν τη 01:00 τα ξημερώματα της Κυριακής, στην περιοχή Βηθλεέμ του Λουτρακίου.

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν δύο Πυροσβεστικά οχήματα από το κλιμάκιο Περαχώρας με 5 άνδρες καθώς και εθελοντές του Συλλόγου Πυροπροστασίας Δασών Λουτρακίου με μία υδροφόρα. Ευτυχώς με την άμεση παρέμβαση της Πυροσβεστικής, η φωτιά δεν επεκτάθηκε στο δάσος.

Αστυνομικοί και πυροσβέστες έκαναν εξονυχιστικές έρευνες στην περιοχή για τυχόν τραυματίες. Δεν υπήρχαν επιβάτες στο αυτοκίνητο αλλά παρέμενε το ερώτημα πως βρέθηκε εκεί το όχημα και πως τυλίχθηκε στις φλόγες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του loutrakiblog.gr, οι Αστυνομικές Αρχές από την ώρα της πυρκαγιάς αναζητούσαν την ιδιοκτήτρια του αυτοκινήτου. Δεν μπορούσαν να μπουν όμως στο εξοχικό της στο Φλάμπουρο χωρίς εισαγγελική παραγγελία.

Σήμερα το πρωί ένας γείτονας είδε αίματα να τρέχουν από την εξώπορτά της και ειδοποίησε την Αστυνομία η οποία έσπευσε για έρευνα. Σύμφωνα με πληροφορίες μας η άτυχη γυναίκα βρέθηκε νεκρή μέσα σε μια λίμνη αίματος. Δίπλα της, επίσης νεκρός ήταν και ένας άντρας. Οι έρευνες για την υπόθεση βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

πηγή:in.gr