«Arrivederci»: Η Ιζαμπέλα Ροσελίνι έρχεται στην Ελλάδα για γυρίσματα

Ακόμη μία διεθνής συμπαραγωγή ανακοίνωσε ότι θα κάνει γυρίσματα στην Ελλάδα. Ο λόγος για την νέα ταινία του σεναριογράφου και σκηνοθέτη Άντονι Τζ. Μπόουμαν («Paperback Hero» με πρωταγωνιστή τον Χιου Τζάκμαν και «Blackmail») με τίτλο «Arrivederci» και πρωταγωνίστρια την Ιζαμπέλα Ροσελίνι. Την ντίβα του «Blue Velvet», κόρη του σκηνοθέτη Ρομπέρτο Ροσελίνι και της κορυφαίας Ίνγκριντ Μπέργκμαν.

H προετοιμασία της ταινίας θα ξεκινήσει άμεσα, το φθινόπωρο του 2020 και η παραγωγή έχει στόχο το πρώτο τέταρτο του 2021 να κάνει γυρίσματα στην Αυστραλία και την Άνοιξη του 2021 να συνεχίσει στην Ελλάδα.

Η ταινία αφηγείται τη ζωή της Ιζι Ντέιβις (την οποία υποδύεται η Αυστραλή ηθοποιός Τζίνι Ντρίναν, γνωστή από την ταινία «Muriel’s Wedding»), σύζυγο ενός Αυστραλού αγρότη. Μετά την απώλεια του συζύγου της από καρκίνο, γνωρίζοντας ότι πρέπει να παραδώσει τη φάρμα στο γιο της και την οικογένειά του, η Ίζι αρνείται να αποδεχτεί την πρότασή τους, να μετακομίσει στον οίκο ευγηρίας της περιοχής τους. Ετσι, ακολουθώντας την επιθυμία που είχε από παιδί, ταξιδεύει στην Ελλάδα, όπου ζει την «τελευταία περιπέτειά» της, καθώς γνωρίζει τη Φραντσέσκα, μία Ιταλίδα ντίβα της όπερας (Ιζαμπέλα Ροσελίνι), που θα αλλάξει τη ζωή της για πάντα.

To «Arrivederci» είναι μία παραγωγή των Μάικλ Ρόμπερτσον και Νιλ Κίνγκστον της εταιρίας Thrills & Spills, με την εταιρία Αργοναύτες ΑΕ να αναλαμβάνει το production services της ταινίας για την Ελλάδα. O Ρικ Σέλβατζ (εκτελεστής παραγωγός της τηλεοπτικής σειράς «The Wheel of Time», των οποίων τα γυρίσματα γίνονται τώρα στην Πράγα, μία παραγωγή των Amazon Studios/Sony Pictures) είναι εκτελεστής παραγωγός της ταινίας.

Πηγή:huffingtonpost.gr