Ο ΠΑΣ πέρασε από το Περιστέρι (2-0)

Ηρθε για να μείνει στη Super League ο ΠΑΣ Γιάννινα και το «φώναξε» δυνατά και στο Περιστέρι!

Η ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη πήρε μεγάλο διπλό με 2-0 επί του Ατρόμητου χάρη στα γκολ των Ελευθεριάδη και Κάργα βραχυκυκλώνοντας τους γηπεδούχους τους οποίους έπιασε στους οκτώ βαθμούς και με παιχνίδι λιγότερο. Εξαιρετικά στημένος ο ΠΑΣ, κινδύνεψε ουσιαστικά μόνο στο ξεκίνημα με το δοκάρι του Μανούσου.

Ο Ατρόμητος ήταν αυτός που ξεκίνησε καλύτερα το παιχνίδι αλλά η συνέχεια ήταν αποκαρδιωτική για την ομάδα του Νταμίρ Κάναντι. Μόλις στο πρώτο λεπτό ο Μανούσος είδε το δοκάρι να του στερεί το γκολ σε σουτ που επιχείρησε και κάπου εκεί το παιχνίδι… τελείωσε για τον Ατρόμητο.

Ο Λεό απείλησε για πρώτη φορά στο 14′ και στο 37′ ο ΠΑΣ έκανε το 1-0. Ο Σάλιακας με εξαιρετική μπαλιά βρήκε τον Παμλίδη, εκείνος έδωσε στον Ελευθεριάδη που σε κενή εστία σκόραρε. Το γκολ ελέγχθηκε και από το VAR και μέτρησε με τους φιλοξενούμενους να πανηγυρίζουν.

Ο ΠΑΣ συνέχισε να ελέγχει το ματς και στο δεύτερο ημίχρονο, απείλησε με τους Παμλίδη και Λεό και στο 70′ πέτυχε και δεύτερο γκολ.

Ο Κάργας έπιασε ένα εκπληκτικό σουτ και νίκησε τον Γιαννιώτη για το 2-0. Από κει και πέρα το ματς απέκτησε διαδικαστικό χαρακτήρα με τον ΠΑΣ να φτάνει κοντά και σε τρίτο γκολ αλλά ο Γιαννιώτης έσωσε στο σουτ του Κάργα.

Ατρόμητος (Κάναντι): Γιαννιώτης, Στρούγγης(46′ Τομάσεβιτς), Γούτας, Ρισβάνης, Κιβρακίδης, Χαρίσης(46′ Σάλομον), Μπουσούλατζιτς(69′ Ούμπιδες), Γκαλβάο, Χριστοδουλόπουλος(79′ Γιακουμάκης), Μανούσος, Κωτσόπουλος(64′ Μάτιτς).

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιαννίκης): Χουτεσιώτης, Σάλιακας, Κάργας, Παντελάκης, Πίρσμαν, Εραμούσπε, Καρτάλης(73′ Μπρενέρ), Ντομίνγκεθ, Ελευθεριάδης(46′ Λώλης), Παμλίδης(83′ Οικονομόπουλος), Λεό.

Πηγή:in.gr