Βιέννη : Ο δράστης εκτελεί άνδρα στο δρόμο – 3 νεκροί

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΙΔΗΣΗ

Τρόμος στην Αυστρία και συγκεκριμένα τη Βιέννη, το βράδυ της Δευτέρας, λίγες μόλις ημέρες μετά τις φρικιαστικές επιθέσεις στη Γαλλία. Τουλάχιστον τρία άτομα σκοτώθηκαν και πολλοί ακόμη τραυματίστηκαν, σε ανταλλαγή πυρών στην καρδιά της αυστριακής πρωτεύουσας. Τρομοκρατική χαρακτήρισε την επίθεση αυτή ο υπουργός Εσωτερικών της χώρας, ενώ ο Καγκελάριος της Αυστρίας ανέφερε πως: “Δεχθήκαμε ένα αποκρουστικό τρομοκρατικό χτύπημα”.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τις αρχές και το υπουργείο Εσωτερικών της Αυστρίας, από την τρομοκρατική επίθεση, σκοτώθηκαν τουλάχιστον δύο πολίτες, καθώς και ένας εκ των δραστών. Παράλληλα, έχει γίνει γνωστό πως υπάρχουν ακόμη 15 τραυματίες, μεταξύ των οποίων και ένας αστυνομικός.

ΝΩΡΙΤΕΡΑ

Οι πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας κάνουν λόγο για πολλούς νεκρούς και πολλούς τραυματίες, ενώ υπάρχουν ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες για ομηρία σε εστιατόριο, ενώ δεν είναι σίγουρο ακόμα πόσοι είναι οι δράστες, με τα αυστριακά ΜΜΕ να κάνουν λόγο ακόμα και για 10 δράστες…

Την ίδια ώρα, ένα βίντεο – σοκ βλέπει το «φως» της δημοσιότητας, το οποίο ο δράστης πυροβολεί εν ψυχρώ έναν περαστικό. Μάλιστα, δράστης επιστρέφοντας τον πυροβολεί ξανά, ενώ ο άτυχος άνδρας είναι πεσμένος στο έδαφος.

Λίγη ώρα αργότερα εμφανίζονται οι αστυνομικοί.

Δείτε το βίντεο – ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ