Ο μεγάλος στόχος του Μαρτίνς μέχρι το ντέρμπι

Ο Ολυμπιακός φιγουράρει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα μετά την πολύ σημαντική νίκη που πέτυχε στο Ηράκλειο επί του ΟΦΗ και αυτή η νίκη δίνει την δυνατότητα στον Πέδρο Μαρτίνς να δουλέψει με απόλυτη ηρεμία το διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος.

Σίγουρα η απουσία διεθνών παικτών λόγω υποχρεώσεων με τις Εθνικές ομάδες είναι ένα θέμα για τον Πορτογάλο τεχνικό, ωστόσο θα πρέπει εδώ να σταθούμε στον στόχο που έχει ο έμπειρος τεχνικός της ομάδας του για το διάστημα μέχρι το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη.

Ο Μαρτίνς θέλει να δουλέψει πολύ με τις νέες μεταγραφές της ομάδας του, βάζοντας ακόμα περισσότερο στο rotation τον Μπρούμα αλλά και τον Τιάγκο Σίλβα που σύντομα θα είναι σε θέση να βοηθήσει τους πειραιώτες.

Το ίδιο ισχύει φυσικά και για τον Πέπε, καθώς ο νεαρός μέσος ήταν από τις βασικές μεταγραφικές επιλογές του Μαρτίνς το περασμένο καλοκαίρι.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού ποντάρει πολλά στους παίκτες που προαναφέραμε, ειδικά στο δημιουργικό κομμάτι του παιχνιδιού και οι ερυθρόλευκοι θα παρουσιάσουν ακόμα καλύτερη εικόνα όταν οι τρεις παίκτες μαζί με τον Βινάγκρε και τον Ντρέγκερ, πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους.

Αυτός είναι και ο βασικός στόχος του Μαρτίνς το διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος. Να δουλέψει με τις μεταγραφές που θα είναι στο Ρέντη ώστε να έχει άμεσα στην διάθεσή του ακόμα περισσότερες επιλογές.

Ο Μπρούμα έδειξε να ανεβαίνει στο ματς με τον ΟΦΗ και σίγουρα μπορεί να είναι καθοριστικός στην εξέλιξη της χρονιάς.

Σε ότι αφορά τον Τιάγκο Σίλβα, είναι ένας επιτελικός μέσος που παίζει πίσω από τον σέντερ φορ κι έχει την δυνατότητα να προσφέρει πολλά στην δημιουργία και την τελική πάσα.

Ο Μαρτίνς θέλει να παρουσιάσει τον «νέο» Ολυμπιακό μετά την διακοπή του πρωταθλήματος, δίνοντας περισσότερο χρόνο συμμετοχής, παιχνίδι με παιχνίδι, στους παίκτες που αποκτήθηκαν φέτος από τους πρωταθλητές.

Το ρόστερ του Ολυμπιακού είναι γεμάτο, είναι πλήρες και ο τεχνικός της ομάδας του λιμανιού είναι βέβαιος πως θα μπορέσει να κερδίσει πολλά στις προπονήσεις των επόμενων ημερών στο Ρέντη.

Θα πρέπει μάλιστα να γίνει μια ειδική αναφορά στον Τιάγκο Σίλβα, ο οποίος ανεβάζει στροφές και κάνει μια μεγάλη προσπάθεια στο Ρέντη, κάτι που ικανοποιεί σε μεγάλο βαθμό τον Πορτογάλο προπονητή.

Ο 27χρονος μέσος έχει ποιότητα στο παιχνίδι του και ο Μαρτίνς ξέρει ότι μπορεί να κερδίσει πολλά από τον έμπειρο χαφ που είναι δεκάρι.

Ο Ολυμπιακός έχει μετά την διακοπή μια σειρά από δύσκολους και πολύ σημαντικούς αγώνες (μετά το ματς με Παναθηναϊκό κοντράρεται με την Μάντσεστερ Σίτι για το Τσάμπιονς Λιγκ) και ο 50χρονος τεχνικός της ομάδας του Πειραιά θέλει να έχει στην διάθεσή του όλους τους παίκτες και μάλιστα σε καλό βαθμό ετοιμότητας.

Γι’ αυτό και είναι πολύ σημαντικό αυτό το διάστημα της διακοπής, γι΄αυτό και ο Μαρτίνς θέλει να εκμεταλλευτεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις επόμενες δέκα μέρες στο Ρέντη.

in.gr