Ολυμπιακός-Βόλος 4-1 : Μεγάλο πάρτι του Ελ Αραμπί με χατ τρικ

Την κατάλληλη στιγμή. Όπως ταιριάζει σε έναν σκόρερ με τα δικά του «κυβικά». Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί επέστρεψε στα Σούπερ Λιγκ… γκολ έπειτα από πενήντα βράδια. Και το έκανε με τρόπο εμφατικό, φέρνοντας τα πάνω-κάτω στην αναμέτρηση με τον Βόλο (4-1) στο Καραϊσκάκης.

Ναι, από το χατ τρικ με τον Ατρόμητο (17/10) είχε να σκοράρει ο Μαροκινός. Είπε να το πιάσει λοιπόν από εκεί βγαίνοντας απόψε για το δεύτερο ημίχρονο με το σκορ στο 1-1. Και το ξανάκανε. Τρία δικά του γκολ (66΄, 80΄, 90΄+1΄) έγραψαν την ιστορία. Και πρόσθεσαν τρεις ακόμη βαθμούς στο σακούλι για την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς, αλλάζοντας τελείως την εικόνα αλλά και την «αίσθηση» αυτής της παράξενης αναμέτρησης.

Ένα σωρό από απίθανα έγιναν στο πρώτο ημίχρονο. Ο Ντρέγκερ αποχώρησε (βουρκωμένος και) τραυματίας μόλις στο 3΄. Ο Βόλος είχε δοκάρι στο 7΄(Δουβίκας) και προηγήθηκε με αμφισβητούμενο πέναλτι στο 9΄(Μπαριέντος).

Ένας Γιάννης Παπαδόπουλος από τη Μακεδονία, διαιτητής τυπικά, έκλεινε τα μάτια στο πολύ σκληρό παιχνίδι των γηπεδούχων με αποκορύφωμα τη φάση της ισοφάρισης από τον Μασούρα (45΄+3).

Και μέσα σε όλα ο Ολυμπιακός έδειχνε επηρεασμένος και από το rotation (πολύ κακή εμφάνιση από τον Βινάγκρε αλλά και τον Μπα) και από την κούραση και από όσα αντιμετώπιζε στο γήπεδο.

«Μπλόκο» μέσα στο ίδιο του το σπίτι. Το ότι κατάφερε να ανατρέψει την κατάσταση και τελικά να φτάσει σε ένα σκορ επιπέδου 4-1 λέει πολλά. Και για τον χαρακτήρα της ομάδας. Και για τον τρόπο που ο Πέδρο Μαρτίνς διόρθωσε την εικόνα. Και βέβαια για τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί που το φονικό του ένστικτο είναι σήμα κατατεθέν για αυτή την ομάδα.

Ολυμπιακός (4-2-3-1): Σα, Σεμέδο, Μπα (59’ Σισέ), Βινάγκρε (46’ Χολέμπας), Ντρέγκερ (5’ λ. τρ. Ραντζέλοβιτς), Καμαρά, Μπουχαλάκης (58’ Πέπε) , Φορτούνης (81’ Τιάγκο Σίλβα), Μασούρας, Βρουσάι, Ελ Αραμπί

Βόλος (4-2-3-1): Γκαραβέλης, Ντεντάκης (75’ Κιάκος), Φεράρι, Σάντσες, Δουβίκας, Ουάρντα (68’ Περέα), Μαρτίνες, Μπαριέντος (19’ λ. τρ. Νίνης), Κολόμπο, Ριένστρα, Μπαρτόλο