Τ΄ακούσαμε, το γράφουμε και ευθύνη δεν έχουμε!

ΑΚΟΥΣΑΜΕ πως<< Ο πρωταθλητής τενίστας, Στέφανος Τσιτσιπάς, και η συνοδός του δεν έβρισκαν λόγο να απολαύσουν την σαμπάνια τους μόνο με τους δικούς τους ανθρώπους συν μία οικογένεια, βάσει των συστάσεων της κυβέρνησης, από τη στιγμή που είχαν τη δυνατότητα να βρεθούν σε μόλις 4 ώρες και 32 λεπτά στο αστραφτερό «Λας Βέγκας της Μέσης Ανατολής», το κοσμοπολίτικο Ντουμπάι>>.

 

ΑΚΟΥΣΑΜΕ, όμως, και τον αντίλογο: <<Κάθε χρόνο, εδώ και χρόνια, ο Στέφανος Τσιτσιπάς, πριν έρθει στην Αυστραλία για το Australian Open και άλλα τουρνουά περνά από το Doubai όπου κάνει την προετοιμασία του.

Το ίδιο έκανε και φέτος. Όμως φέτος υπάρχει πανδημία στον πλανήτη και επειδή πολλοί Ευρωπαίοι (και Έλληνες) για να ξεφύγουν από τους περιορισμούς πήγαν εκεί να κάνουν πρωτοχρονιά, τα ελλαδικά μέσα ενημέρωσης βρήκαν ευκαιρία να «κράξουν» και τον …Τσιτσιπά!

Προφανώς δεν γνώριζαν πως ο Έλληνας πρωταθλητής ήταν καθ’ οδόν προς Αυστραλία και θεώρησαν ότι έκανε ότι και άλλοι εύποροι Έλληνες.

Εγκατέλειψε την Αθήνα και τους περιορισμούς για να κάνει πρωτοχρονιά στο Ντουμπάϊ. Τον αδίκησαν όμως…>> (Την …επεξήγηση έγραψε ο “Νέος Κόσμος” Αυστραλίας)