Τείνοντας χείρα βοηθείας στην κοινωνία του Καναδά

Ημέρα προσφοράς και σήμερα!

Εδώ και 6 χρόνια η Ελληνική Κοινότητα Τορόντο αφιερώνει τις Άγιες Ημέρες των Χριστούγεννων στην κοινωνία, και δίνει την ευκαιρία σε όλους τους εθελοντές της, μέσα από πράξεις ανθρωπιάς και ευαισθησίας, να συμβάλλουν στην καθημερινότητα παιδιών, ηλικιωμένων, απόρων και ευπαθών ομάδων.

“Η πρωτοβουλία αυτή αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο της Εταιρικής Ευθύνης μας και αποσκοπεί στη στήριξη των τοπικών κοινωνιών, ιδρυμάτων και Μη Κερδοσκοπικών Οργανισμών με πράξεις που αρμόζουν στη δέσμευση της Ελληνικής Κοινότητας  για κοινωνική ευθύνη”, σημειώνει μεταξύ άλλων η πρόεδρος του Τμήματος Πρόνοιας κ. Σκουτάκη.

Έτσι λοιπόν, στις 27 Δεκεμβρίου 2020,  το Τμήμα της Ελληνικής Κοινότητας Τορόντο “Πρόνοια”, σε συνεργασία με τις εταιρίες, “Parkview Manor”, “D & D Poultry”, “Signature Productions Toronto” και τους οργανισμούς, Παναρκαδική Ομοσπονδία Καναδά και Hellenic Agricultural Organization “Dimitra”, προετοίμασαν και προσέφεραν 400 μερίδες φαγητού και βασιλόπιτες σε οικογένειες της παροικίας μας.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους ιδιοκτήτες του “Parkview Manor”, Γιάννη Ζάικο και Χρήστο Χριστόφη, για την πρωτοβουλία κοινωνικής αλληλεγγύης, τη σύλληψη και υλοποίηση στον χώρο εστίασης, στην κ. Μπέτυ Σκούτακη και τις κύριες της  Πρόνοιας, την κ. Νότα Ηλιοπούλου και τις κύριες της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας, τα χορευτικά της Ελληνικής Κοινότητας αλλά και όλους όσους βοήθησαν με την διανομή των τροφίμων.

Ευχόμαστε σε όλους Καλές Γιορτές με Υγεία, Αγάπη και Αλληλεγγύη!