Κύπριος μπακ στον Αρη Θεσσαλονίκης

Παίκτης του Αρη είναι από την Παρασκευή (8/1) ο Νικόλας Ιωάννου. Ο Κύπριος αριστερός μπακ υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας ως το τέλος της περιόδου με τον Αρη με τη μορφή δανεισμού από την Νότιγχαμ Φόρεστ, με τους «κίτρινους» να διατηρούν οψιόν αγοράς των δκαιωμάτων του.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Αρης για την απόκτηση του 25χρονου Ιωάννου, αναφέρει: «Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Νικόλα Ιωάννου.

Ο 25χρονος διεθνής Κύπριος αμυντικός (γεννήθηκε στις 10 Νοεμβρίου 1995), που αγωνίζονταν μέχρι πρότινος στη Nottingham Forest, αποκτήθηκε από την ομάδα μας μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Ο Νικόλας Ιωάννου, διεθνής με όλα τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα της Κύπρου (U19, U21, Εθνική Ανδρών), έχει φορέσει με επιτυχία τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ».

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Αρη, ο Νικόλας Ιωάννου, τόνισε τα εξής:

«Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Αρη και το προπονητικό τιμ της ομάδας για την εμπιστοσύνη τους. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο του Αρη για τα μηνύματα που μου στέλνουν καθημερινά. Θα δουλέψω σκληρά για να φανώ αντάξιος αυτής της εμπιστοσύνης και της αγάπης προς το πρόσωπό μου. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να πετύχει ο Αρη στους στόχους του. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο γήπεδο…»

ekirikas.com