Τ΄ακούσαμε, το γράφουμε και ευθύνη δεν έχουμε!

Το …ακούσαμε (για την ακρίβεια το διαβάσαμε) στο Facebook. Είναι γραμμένο από τον πρώην υπουργό Giorgos Floridis, αν δεν κάνω λάθος -και δεν κάνω- επί κυβερνήσεως ΠΑΣΟΚ. (Τότε ως υπουργός Δημόσιας Τάξης [2003-2004] είχε την καλοσύνη να μας  παραχωρήσει συνέντευξη).

Γράφει: <<Ή μας περνάνε για χαζούς ή έχουν σαλτάρει τελείως. Αλλιώς δεν εξηγείται.
ΑΥΓΗ: “Κόλαφος για την κυβέρνηση. Νομικό Συμβούλιο του Κράτους: κάντε αγωγές στη Novartis”
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: ” ΣΚΑΝΔΑΛΟ NOVARTIS: Καταρρέει η κυβερνητική θεωρία περί σκευωρίας”
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: “Καταρρέει το παραμύθι της σκευωρίας. Καραμπινάτο σκάνδαλο Novartis”>>
Και συνεχίζει ο κ. Φλωρίδης: <<Αυτά γράφουν πρωτοσέλιδα οι παραπάνω εφημεριδες.
Τι συνέβη τελικά;
Στο Νομικό Συμβούλιο του Κράτους, υποβλήθηκε αίτημα από τα Υπουργεία Οικονομικών και Υγείας της παρούσας κυβέρνησης την 30ή Ιουνίου 2020, προκειμένου να οργανωθεί νομικά η διεκδίκηση αποζημιώσεων του Ελληνικού Κράτους και των Δημοσίων Φορέων, απένατι στην εταιρία Novartis, για τις ζημιές που έχουν υποστεί από την παράνομη δραστηριότητα της εταιρίας αυτής στην Ελλάδα.
Το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους, με το με αριθμό 2485/21-23/12/2020 Πρακτικό του, προχώρησε στην ολοκληρωμένη πρότασή του, πώς θα οργανωθεί νομικά η συνολική διεκδίκηση των αποζημιώσεων της χώρας απέναντι στη Novartis.
Άρα, η παρούσα κυβέρνηση προχώρησε σε αυτό που δεν έκανε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ επί 4,5 χρόνια που ήταν στην εξουσία. Η οποία κυβέρνηση Τσίπρα-Καμένου, άφησε στην άκρη το πραγματικό σκάνδαλο Novartis, δεν προχώρησε στη διεκδίκηση αποζημιώσεων, αλλά ασχολήθηκε μόνο με την οργάνωση της δίωξης των πολιτικών της αντιπάλων. Αυτή η οργάνωση της δίωξης των πολιτικών της αντιπάλων, αποκαλύφθηκε τελικά ότι ήταν σκευωρία.>>
Και ο νοών, νοείτω