Για τις σχέσεις της Μητρόπολης με τον Οικουμενικό Ελληνισμό

Φωτογραφία: Ο π. Βουλευτής Σουηδίας και επίτιμο μέλος της Πα.Δ.Ε.Ε. κ. Σωτήρης Δελής

Σωτήρης Δελής

Μια σωστή πολύπλευρη ανάλυση για τις σχέσεις της Μητρόπολης με τον Οικουμενικό Ελληνισμό από τον κ Χρήστο Μαλασπίνα με τίτλο: <<Τα δύο πρόσωπα του Ιανού και η ομογένεια>>.

Είναι πράγματι άξιον παρατήρησης και απορίας μέσα στην Βουλή των Ελλήνων εκπρόσωποι της αντιπολίτευσης να συνεχίζουν το μοντέλο διχασμού και για τον οικουμενικό Ελληνισμό όπως και το εφάρμοσαν και συνεχίζουν να το εφαρμόζουν εντός της Μητρόπολης.

Διχασμός, ασύστολα ψεύδη και μίσος τα κύρια συστατικά της αντιπολίτευσης λοιπόν.

Εμείς οι Ομογενείς όμως μπορούμε, μέσω της δημοκρατικής παιδείας που έχουμε αποκτήσει στις χώρες που ζούμε οπως και της ανεξαρτησίας μας από τους διάφορους πολιτικούς “λιμοκοντόρους” του αθηνοκεντρικού μητροπολιτικού κράτους, να ξεχωρίζουμε τις καταστάσεις που αξιοποιούν την δύναμη του οικουμενικού ελληνισμού και τα προϊόντα πολιτικών “τρωκτικών” που εργάζονται συστηματικά για την αποδυνάμωση του.

Είναι στο χέρι λοιπόν της σημερινής κυβέρνησης και του νέου υπουργού να προχωρήσει στην ανάδειξη της αξίας του οικουμενικού ελληνισμού για την Ελλάδα με πρώτα από όλα το στόχο του δικαιώματος της ψήφου στους Έλληνες πολίτες Ομογενείς!

Αυτό ακριβώς φοβάται η αντιπολίτευση που αναλώνει όλες της τις δυνάμεις σε μια βρώμικη, λασπώδη και κατάπτυστη εκστρατεία ενάντια της Ομογένειας.

Ας το καταλάβουμε επιτέλους!