Ένα νέο ταλέντο στον ΠΑΣ Γιάννινα

Στο “Καραϊσκάκης”… συστήθηκε για τα καλά στο ευρύ ποδοσφαιρικό κοινό ένας νέος ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Γιάννινα,  ο Άγγελος Λιάσος. Ο 20χρονος αμυντικός μέσος ο οποίος έκανε το πρώτο του 90λεπτο στην Σούπερλιγκ, παρότι μετρούσε ήδη άλλες 9 συμμετοχές ( με εξαίρεση όμως, την παρουσία του στην αρχική ενδεκάδα με τον Παναιτωλικό, όπου κατέγραψε 74 αγωνιστικά λεπτά οι υπόλοιπες ήταν ολιγόλεπτες αλλαγές).

Κόντρα , λοιπόν, στον Ολυμπιακό ο νεαρός άσος από την Φλώρινα έκανε ένα σχεδόν τέλειο παιχνίδι στην θέση του αμυντικού μέσου. Σε συνδυασμό με την ηλικία του και τα σωματικά του προσόντα (1,85), δεν θα μπορούσε να περάσει…απαρατήρητος. Ούτε από τους “ερυθρόλευκους”, ούτε από εκείνους που έκαναν…τηλεοπτικό “σκάουτινγκ”!!

Όπως, μάλιστα, γράφει η αθλητική στήλη του newpost.gr,  έκανε μεγάλο…θόρυβο στην ελληνική ποδοσφαιρική πιάτσα η εμφάνιση του 20χρονου Λιάσου. Σε βαθμό που βγήκαν άμεσα αντανακλαστικά από τους ανθρώπους που σκανάρουν ό,τι ταλαντούχο εμφανίζεται/κυκλοφορεί στο χορτάρι. Κρατήστε , λοιπόν, το όνομα Λιάσος γιατί αν κρίνει κανείς  από τις αντιδράσεις που προκάλεσε η εμφάνισή του  κόντρα στους Πρωταθλητές –  σύντομα θα απασχολήσει αρκετό κόσμο.