Μαρτίνς: “Είμαστε μεγάλη ομάδα, θα το ξεπεράσουμε”

Ο Πέδρο Μαρτίνς εκτίμησε ότι η κούραση από το ματς με την Αϊντχόφεν, καθώς και οι τραυματισμοί των Βρουσάι και Σωκράτη επηρέασαν τον Ολυμπιακό, εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι θα αφήσει πίσω του την ισοπαλία (1-1) με τον Άρη.

Ο Άρης με πέναλτι του Μήτρογλου στο 83′ υποχρέωσε στην πρώτη εντός έδρας γκέλα τον Ολυμπιακό μετά από έντεκα διαδοχικές νίκες (1-1).

Ο Πέδρο Μαρτίνς εκτίμησε στις δηλώσεις του στη NOVA ότι η κούραση από το ματς με την Αϊντχόφεν, καθώς και οι τραυματισμοί των Βρουσάι και Σωκράτη επηρέασαν τους ερυθρόλευκους, εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι θα αφήσουν πίσω τους την ισοπαλία (1-1) με τον Άρη.

“Ένα παιχνίδι στο οποίο φάνηκε η κούραση από την Πέμπτη, δύο τραυματισμοί που μας οδήγησαν σε αλλαγές. Η ισοφάριση ήρθε σε ένα σημείο που η κούραση ήταν μεγαλύτερη.

Όπως όλες οι μεγάλες ομάδες και είμαστε μεγάλη ομάδα θα κοιτάξουμε μπροστά και θα το ξεπεράσουμε.

Δεν έχω γνώμη για τη σοβαρότητα των τραυματισμών γιατί είναι ιδιαίτεροι τραυματισμοί και δεν μπορούμε να βγάλουμε εμείς συμπεράσματα.

Δεν ήταν το καλύτερό μας παιχνίδι. Γνωρίζω πολύ καλά τους αθλητές μου, ξέρω τι έχει συμβεί. Δεν είναι το κατάλληλο σημείο για συμπεράσματα. Θα κοιτάξουμε μπροστά και θα το ξεπεράσουμε”, υποστήριξε ο Πορτογάλος προπονητής.